NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Teodora Džehverović sve više navlači gnev njenim sramnim ponašanjem, a evo šta je sad uradila
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Teodora Džehverović neretko je na meti komentara, mahom kitika, što zbog izazovnog oblačenja, vulgarnih natpisa na odeći, ali i ponašanja.

Ovog puta je privukla ogromnu pažnju kada je na svom nastupu na scenu izvela devojčicu koja je očigledno upoznata sa njenim radom, pa su uz numeru zajedno izvele koreografiju koja se sastoji od tverkovanja. Na društvenim mrežama snimak je naišao na brojne osude i komentare kako je pevačicin postupak zaista neprimeren, a ovo nije jedini put da je Teodora na tapeti.

Naime, Džehverovićeva je nedavno i ponela majicu sa eksplicitnim natpisom. U pitanju me obična bela majica, a na poleđini je natpis:

 

 

- Vakcinisana i spremna za se*s  -

Komentari na tviteru su se samo nizali, naravno, ne pohvalni.

Pevačica je neretko i na meti kritika zbog prevelikog korišćenja fotošopa, a jedna fotografja je dobila veliki broj komentara da je tog puta "baš preterala".

 

 

Teodora je, naime pozirala u pantalonama sa dubokim strukom kako bi delovala što vitkije. Ipak, kako nije bila zadovoljna dužinom nogu, odlučila je da ih izduži u fotošopu.

To su primetili i njeni pratioci, što su objavili na Tviteru.

- Džehvine noge se preko noći izdužile za jedan metar. Ona hoće da bude Sneki Babić - jedan je od komentara.

Po svemu ovome možemo naslutiti da njenim skandalima nema kraja.

SNIMA SE FILM O JOVANI JEREMIĆ Nepravda koju je voditeljka doživela biće preneta na filmsko platno, a evo kako je reditelj sve zamislio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Simeon

20.08.2021 02:02

Kad vi hoćete da nam u Srbiji peva Đehvevanović, ili tako nekako...!