SADA SE PERE! Marija Karan se obratila Jeleni Đoković i ovo joj priznala!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Marija Karan (39) već više od 10 dana intrigira domaće medije, ali isključivo svojim ponašanje kada su ljubavne navike i panike u pitanju.

Nakon što smo pisali o tome da se razvela, a da je u braku varala svog supruga sa sadašnjim partnerom Vladanom Balabanom, koji je zbog nje napustio porodični dom u kom je živeo sa ženom i troje dece, zgodna brineta ponovo se našla u žiži interesovanja jer je bacila oko na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

- Marija se fotografisala s Novakom na koncertu Dina Merlina u Portu Montenegru, ali kako se čini, nije ostala imuna na njegov šarm i ime koje nosi - ispričao je izvor blizak glumici.

SADA SE PERE! Marija Karan se obratila Jeleni Đoković i ovo joj priznala!

EPA

 

 

- Marija je bila oduševljena Noletom jer je on pristao da se fotografiše i popriča sa njom, ali čini se da je ona sve to previše ozbiljno shvatila. Kako je bila opuštena na koncertu, ona je s njim i flertovala, gledala ga je i đuskala, trudeći se da ukrade njegov pogled - priča izvor i dodaje:

- Cela ova situacija eskalirala je jer je Marija fotografiju sa Noletom objavila na svom Instagramu, a svi mediji su preneli priču da se prema Novaku ponašala i više nego opušteno, s obzirom na to da su oboje zauzeti.

Sve to nateralo je Jelenu Đoković da se serijom storija obrati svojim pratiocima na Instagramu, što naš izvor komentariše kao netipično ponašanje za Noletovu suprugu.

Đoković

Jelena Ivanović

 

- Čudno je što je Jelena rešila da reaguje baš sada i baš po pitanju tih tekstova jer do sada nikada se nije osvrtala na pisanja medija o Novakovim navodnim aferama, a njih je bilo i previše - objašnjava izvor.

Da je vrag odneo šalu, svedoči i činjenica da je posle ovog skandala Marija Karan na Instagramu zapratila Novaka i Jelenu, dok su njih dvoje uljudno uzvratili praćenje. Izvor dodaje da je Marija čak i pisala Jeleni nakon što se Novakova supruga oglasila na Instagramu na kojem je prati više od pola miliona ljudi.

SADA SE PERE! Marija Karan se obratila Jeleni Đoković i ovo joj priznala!

Foto: ATA Images

 

- Nakon što je Jelena burno reagovala na navode da je Karanova flertovala s njenim suprugom, Marija se našla u nebranom grožđu. Pokušala je da popravi situaciju i da se opravda, pa se privatnom porukom obratila Jeleni, uz izvinjenje i konstataciju da joj je Novak samo drugar - kaže naš izvor na kraju.

Podsećanja radi, kada se u medijima pojavila informacija da je Novak Đoković navodno flertovao sa poznatom glumicom Marijom Karan, što je učinilo ljubomornom njegovu suprugu Jelenu Đoković, ona po prvi nije mogla da ćuti pa je rešila da stane na put plasiranim informacijama.

- Ako ne demantuješ laž jer nemaš odgovor na glupost i prosto se ne baviš time, za novinare se to računa kao zeleno svetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu - napisala je Jelena na Instagramu i dodala:

- Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kad sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, al’ oni znaju ili imaju vrlo pouzdane izvore). A naravno, kad ne demantuješ glupost, ona automatski postane korisni mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo jednog mladog i uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere.

Povezivali ga sa Šarapovom, Lolom Astanovom...

Tokom blistave karijere u belom sportu mediji su posebnu pažnju posvećivali istraživanju ljubavnog života Novaka Đokovića iako je oženjen čovek.

Pre pet godina britanski tabloidi su objavili da srpski teniser ima aferu sa glumačkom zvezdom Bolivuda Dipikom Padukon. Pisali su i da je Novak pred razvodom. On je tada demantovao glasine, objasnivši da su Dipika i Jelena prijateljice. Đokovića su povezivali i s jednom od najpoznatijih pijanistkinja na svetu - Lolom Astanovom, koja je prošle godine bila njegova gošća na turniru Srbija open u Beogradu. Noleta su spajali i sa slavnom ruskom teniserkom Marijom Šarapovom. Paragvajska atletičarka Lerin Franko je još jedna lepotica koju su dovodili u vezu sa Novakom. Tokom Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine Lerin se družila sa Novakom, gledala njegove mečeve, pa su krenula nagađanja da među njima ima nešto više.

LANE, IZDRŽI MOLIM TE! Lidija Vukićević se oglasila nakon vesti da je Gutović na respiratoru!

BONUS VIDEO:

Dijana Petrovic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading