GOVORILA LJUDIMA DA JE POPILA MNOGO SOKA OD NARA, A ZAPRAVO BILA TRUDNA Mia Borisavljević otkrila kako je saznala da je u drugom stanju!
Foto: Printscreen/instagram

Mia uživa u odgajanju ćerki, a često objavljuje i fotografije starije mezimice Eme. Ona je sada otkrila kako je saznala za drugu trudnoću za koju je mislila da joj je stomak porastao od prevelike količine soka od nara koji je popila:

GOVORILA LJUDIMA DA JE POPILA MNOGO SOKA OD NARA, A ZAPRAVO BILA TRUDNA Mia Borisavljević otkrila kako je saznala da je u drugom stanju!

Printscreen

 

 

- Kad je moja Mrvica bila jedna bleda crtica. Bojan i ja smo "bečili" oči i ponavljali test pet puta neverujući da se ta crtica ipak vidi: "Ma vidi se, ma ne vidi se čini ti se iz tog ugla. A onda mi je moja drugarica rekla :"Pa ne možes da budes malo trudna, ili jesi ili nisi!". I tu smo razbili dilemu. A do testa ne bi ni došlo da se nisam pojavila jedan dan sa otečenim stomakom i raskopčanim farmerkama kod moje šminkerke Nataše, koja se pitala sta mi odjednom bi? Pravdala sam se da sam popila sok od šest ceđenih narova i bila ubeđena da sam se nadula trenutno. Uostalom šta mi bi da popijem toliko ceđenih narova? Sve je ukazivalo na to da test mora da se uradi. I eto drage moje devojke i žene, da znate da i najbleđa crtica govori više od hiljadu reči!- napisala je Mia na svom profilu na Instagramu.

BONUS VIDEO:

ALEKSANDRA SVA U LANCIMA ZA ROĐENDAN SVOG MUŽA Objavila spot sa Leksingtonom, Bojan i ona nikad provokativniji!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SrBa

19.08.2021 16:41

Da, da, mlada progutala kvasac🤣😄