GOCA PROGOVORILA O SELIDBI MIRKA I BOJANE, A ONDA I O CECI! Moj Zoran je najlepši momak u državi!
Foto: Alo.rs

Novi član porodice, mali Zoran Šijan uneo je ogromnu radost u dom poznate pevačice, koja tvrdi da ona ne smeta snaji i sinu, već da im se nalazi pri ruci:

E stock

 

 

- Mirko i Bojana se super snalaze, sve uspevaju da obave bez pomoći, ja sam „spoljni momak”, nađem se kada nešto zatreba. Još uvek dolaze da ga kupaju, pupak će uskoro da otpadne, mislim da mu treba još par dana. Već je to pri kraju, pa kada bude otpao, onda ću ja da se posvetim potpuno, da ga kupam i pazim.

Božinovska je rekla da je Zoran dobio visoke ocene i da je imao 3.600 grama, pa smo je sada upitali na koga najviše liči:

- Mogu vam reći da je stvarno prelep. Mislim da je najlepši momak u državi. Stvarno je pokupio sve najlepše i od Bojane i od Mirka. Oni su oboje prelepi, a on je onda još lepši ‒ rekla je pevačica, a s obzirom na to da je beba bila pored nje, krenula je da mu tepa: „Ja sam jedan mali crni frajer i imam prćast nosić. Sav sam savršen.”

E stock

 

 

Ovih dana mediji su pisali o tome da Mirko i Bojana planiraju da se presele iz Gocine kuće u Surčinu i da odu u Titel, gde žive Bojanini roditelji.

- To nema veze s vezom. Ja dišem za njih troje. Oni vole ovu kuću, jer je to njihov dom. Mirko obožava Surčin i ne bi otišao odavde. Tako smo se organizovali da niko nikome ne smeta. Ja živim u prizemlju, a oni imaju ceo sprat i potkrovlje za sebe. Imaju svoju privatnost. Naravno da će, čim Zoran malo ojača, otići kod babe i dede u Titlel, ali ovde će nastaviti da žive - objasnila je Božinovska, pa ispričala anegdotu koja se dogodila nakon što je Zoran odlučio da dođe na svet malo ranije nego što su svi očekivali.

- Znate li da se rodio ranije i sve nas iznenadio? Bojana je ušla u deveti mesec i odmah se nakon desetak dana porodila. Trebalo je da se rodi 24. avgusta. Mnogi naši prijatelji su otišli na godišnji odmor jer je leto, ali su natempirali da se vrate 20. i da tačno budu tu kada se Zoran rodi. Mali ih je sve zeznuo i iznenadio, pa sam im, kad smo se čuli dok su bili na odmoru, rekla: „Zoran je već stigao, čeka on vas, a ne vi njega, kako je bilo planirano.”

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Poslednjih dana se u medijima spekulisalo i o Gocinom odnosu sa Cecom Ražnatović, čiji je sin Veljko u braku sa Bojaninom sestrom Bogdanom. Ipak, Božinovska tvrdi da njih dve nisu na ratnoj nozi, kako se pisalo, već da je među njima sve u redu:

Alo/E-Stock

 

 

‒ Laž je i ovo što se priča da sam sa Cecom u lošim odnosima. Taman posla, nju stvarno volim i obožavam.

BONUS VIDEO:

SLAVLJE KOD ŽIVOJINOVIĆA Aleksandra presrećna, stigle čestitke od majke Borke i Lepe Brene!

Komentari (1)

Loading