VIKI DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU U NOVOM BIZNISU I ova pevačica počela da se bavi nekretninama!
Foto: PrntScrn

Katarina Ostojić Kaja, živi u Belgiji, a razmišlja o promeni profesije te joj se posao sa nekretninama veoma dopao, jer kako kaže, sada se oseća sjajno u svojoj koži:

- Drago mi je ako je su i drugi primetili da sam sjajno. I ja se u ovom periodu života zaista osećam bolje nego ikada, i spolja i iznutra. Imam pored sebe nekog ko na mene savršeno utiče, ko me voli i podržava u svemu. Naravno, ono što je jako važno je da vodim zdrav život, jedem “kako treba” i redovno treniram, bar tri puta nedeljno, i dugo spavam. Sve ostalo je ljubav - kroz osmeh iskreno poručuje pevačica koja već dugi niz godina živi u inostranstvu.

- U ovom trenutku ne mogu baš da pričam o nekim dugoročnim planovima, jer je moj život trenutno na dve lokacije i često sam u Beogradu, tako da ni sama ne znam gde živim. Ali mogu da kažem da mi negde to i prija. Kad se malo zasitim jedne lokacije, odem na drugu i tako u krug. Dok mogu da putujem, sve je u redu.

VIKI DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU U NOVOM BIZNISU I ova pevačica počela da se bavi nekretninama!

Danijel Rakočević/Alo!

 

 

Poslednjih godina Kaja se skoro potpuno povukla iz muzike, u smislu retkih nastupa, a sada otkriva šta je tome doprinelo.

- Dugo me Beograd nije slušao uživo jer se prosto nisu dugo poklopile neke kockice, u smislu iventa, organizacije, i pre svega, moje želje da nastupim uživo pred publikom. U prošlosti sam puno nastupala, u jednom trenutku čak i po 4 puta nedeljno i došlo je do prezasićenja, a i desile su mi se značajne promene u načinu rada i muzičkom žanru tako da sam sad spremna i željno iščekujem druženje sa publikom. Nove pesme radim u saradnji sa Skymusic Entertainment Grupom, i jedva čekam da ih čujete, objavićemo ih u nekom skorijem periodu - ističe pevačica koja ne krije da priprema pravi spektakl za nastup na Music Week festivalu na Ušću 28. avgusta:

- Sve će biti dosta drugačije i zabavnije nego pre. Biće pre svega mojih pesama koje ljudi vole i naravno stranih pop hitova kakve često obrađujem u poslednje vreme.

U toku pandemije mnogi muzičari su se okrenuli drugim biznisima kako bi zaradili novac. Kaja ističe da nije kuburila sa finansijama zahvaljujući reklamama, ali i da uveliko ima želju da se oproba u jednoj novoj sferi.

- Počela sam da se zanimam raznoraznim stvarima, pre svega svojim instagram profilom i u poslednje vreme uspevam lepo da zaradim od reklama na istom. Pored toga, zanima me i tržiste nekretnina, pa se nadam da ću u budućnosti moći ozbiljnije da se bavim time - kaže Kaja, koja će po svemu sudeći ići stopama Viki Miljković koja za isto sprema ispite.

Na svom Instagramu Kaja redovno deli zanimljivosti iz svoje svakodnevnice, a neretko savetuje žene i kako da se neguju. Upravo zato smo je pitali da li je zagovornica prirodne lepote ili estetske hirurgije, s obzirom na to da je ova polemika vrlo aktuelna, od kada se pojavio pokret “prirodna žena” na internetu.

- Zagovornica sam toga da svako treba da radi sa sobom šta god želi i da niko od nas ne treba da “brine” o tome i sudi. Po meni je naravno najlepše kad upoznam osobu ne tako prijatne spoljašnjosti, ali sa takvom harizmom i samopouzdanjem, da je to čini čak fizički lepom i privlačnom, ali složićemo se da je takvih malo. Tako da, svako treba da radi sa sobom šta god želi, ako ga to čini srećnim.

Ćerka još nije spremna da bude pevačica

Kaja je nedavno pokazala da i njena ćerka Nikolina ima dara za muziku, kada su zajedno otpevale jednu numeru na internetu, te sada otkriva da li bi je podržala ukoliko bi krenula maminim stopama.

- Ona jako lepo peva i jako je talentovana za muziku, ali nisam sigurna da je spremna i da zaista želi time da se bavi u budućnosti. Nju sad čekaju studije, a ako ikada poželi da krene mojim putem, podrzaću je i biti uz nju na tom putu - kaže Kaja.

BONUS VIDEO:

ŠIJAN SE RODIO KAD MI JE BILO NAJGORE Goca Božinovska otkrila da je on došao posle velike tuge!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

19.08.2021 13:00

Kajo dokle ideš sa operacijama.Bićeš "mladja" od čerke.Pod hitno psihijatru