EMINA JAHOVIĆ BEZ ŠMINKE I DALEKO OD REFLEKTORA Znate je kao uvek doteranu, a evo kako izgleda popularna pevačica u sportskom izdanju
Alo

Ne mora uvek da javne ličnosti budu dobro stilizovane i glamurozne da bi se istakla njihova lepota. Tako je Emina Jahović jedna od onih pevačica koje i kada su u sportskom izdanju izgledaju fenomenalno.

Eminu domaća javnost je upoznala kao sređenu i uvek dobro stilizovanu ličnost. Sve te aktivnosti zahteva scena, odnosno posao kojim se ona bavi. Međutim, svi zaboravimo za jednu stvar, a to je da i javne ličnosti imaju trenutke kada nisu pod reflekorima. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Tako se Emina fotografisala  u teretani i to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Za ovaj vid aktivnosti izabrala je da obuče potpuno crnu sportsku opremu, tako da je nosila majicu kratkih rukava, helanke i patike kao i rukavice. Kosu je povezala u niži rep, zatim je čučnula i napravila fotografiju sa treninga. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Ono šta se sigurno može pripisati Emini jeste da i u ovakvom izdanju, ona izgleda potpuno zavodljivo, jer njena lepota uspeva da pleni kada je u teretani i kada treba da se ista prenese preko kamere. 

Kako se vama dopada Emina?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading