OVO SVAKAKO NISTE OČEKIVALI! Zanemećete kada pročitate čime se bave roditelji Stefana Đurića Raste
Promo

Reper Stefan Đurić Rasta uvek privlači pažnju medija, kako svojom muzikom, skandalima u vezi hapšenjem, ali i ljubavnim životom, posebno brakom sa Anom Nikolić. Njih dvoje imaju ćerku Taru, koja je centar njihovog cveta i nedavno je proslavila rođendan na bajkovit način.

Rasta je zavoleo rege kad mu je otac pustio pesme Boba Marlija.

Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja - rekao je Rasta.

OVO SVAKAKO NISTE OČEKIVALI! Zanemećete kada pročitate čime se bave roditelji Stefana Đurića Raste

Alo

 

Rastini roditelji vezani su svoju unuku, ćerku Raste i Ane Nikolić, a sa malom Tarom vole da provode kvalitetno vreme. Ana je s Rastinim roditeljima u dobrim odnosima, pa je jednom prilikom napisala da je Tarin deda car.

Mada deluje da je o reperu mahom sve poznato, možda niste znali ko su njegovi roditelji. 

Reper dolazi iz ugledne porodice intelektualaca. Rasta je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd. Njegov otac Drago Đurić je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu, a majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

HTELA DA JE PRODA KUĆU NAKON SMRTI MUŽA! Snežana Đurišić promenila odluku, a jedino on na celom svetu je uspeo da je ubedi u to!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading