ODLUČILA JE! Nikolija uzela stvar u svoje ruke, posvetila se onome što najviše voli
Pintscreen

Nikolija Jovanović je nedavno donela na svet drugo dete, ali je to ne sprečava da se u potpunosti vrati svojoj uobičajenoj svakodnevici.

- Znate Nikoliju, ona nema mira. Nikada se nije uklapala u kalup prosečne devojke, a isto se nastavilo i kada se skrasila pored Relje. Eto, njih dvoje su godinama zajedno, imaju dvoje dece, a nikad se nisu venčali - počeo je izvor izlaganje za "PulsOnline.rs".

- Čak i kad je dobila prvo dete, Nikolija nije dozvolila da je to odvuče od stvari koje voli. Svi koji je znaju poznato im je koliko je posvećena majka, ali to ne znači da je zapostavila sebe. Evo, nisu prošle ni četiri nedelje kako treba od drugog porođaja, a ona je već u studiju i snima nove pesme - dodao je izvor.

ODLUČILA JE! Nikolija uzela stvar u svoje ruke, posvetila se onome što najviše voli

Pintscreen

 

- Brzo se vratila u top formu jer je vodila računa o ishrani tokom trudnoće, sad radi na pesmama i u planu ima jako brzo da se vrati na scenu - zaključio je izvor.

UDALA SE ZA DVE DECENIJE STARIJEG KOLEGU! Naša poznata glumica je nestala iz javnosti i posvetila se porodici, a sada izgleda potpuno drugačije

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading