IMAO JE BLISTAVU KARIJERU! Voditelj je mamio uzdahe gde god da se pojavi, presekao i napustio Srbiju, a sada se bavi potpuno drugim poslom (FOTO)
Printscreen

Boško Jakovljević Stanko Škugor proslavili su se kao voditeljski tandem emisije "City". Do danas se nisu mnogo promenili - Boško se i dalje bavi javnim poslom, dok se Stanko potpuno povukao i mnogi ga na ulici ne bi prepoznali.

Uprkos popularnosti, obrazovanju i izgledu „kao stvorenom za ekran“ Stanko je shvatio da njegova poslovna sreća nije pred kamerama, već u nauci koja mu je oduvek bila velika ljubav.

Sa diplomom Poljoprivrednog fakuteta krenuo je u Norvešku, gde je završio „Univeristy of Life Sciences“, a kasnije je i doktorirao.

Mnogi i dalje žale što je voditelj u usponu naprasno prekinuo sa javim poslom i opredelio se za nauku, budući da predobro izgleda što bi mu donelo samo još veću popularnost.

VALJDA ĆE GA BEBA SMIRITI! Prve komšije u Surčinu bruje o Mirku i Bojani, otkrivaju da se svašta dešavalo iza zidina njihovog doma uoči porođaja!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading