LOTO DEVOJKA OTVORILA DUŠU! Suzana Mančić uzela stvar u svoje ruke, voditeljka progovorila kako je kleknula i zaprosila muža
Alo.rs

Voditeljka iza sebe ima jedan propali brak sa Nebojšom Kunićem, a već dugi niz godina uživa u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom.

Suzana Mančić uvek je bila asocijacija za energiju, harizmu i lepotu. Iza sebe ima jedan propali brak sa Nebojšom Kunićem, čovekom kojem je bila treća žena, a kako je jednom prilikom ispričala – ona ga je zaprosila.

Član nekada megapopularnog benda „Sedmorica mladih“, Kunić, zaveo je srce „Loto devojke“, u koju su u to vreme mnogi bili zaljubljeni. Venčali su se 1989, a razveli se osam godina kasnije. Iz njihove ljubavi, rodile su se dve ćerke, Teodora i Natalija, koje su danas Suzanina glavna preokupacija.

Mančićeva je često volela na svoj račun da se našali te je govorila: - Onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena 

Na vrhuncu slave, posvetila se porodici i karijeru ostavila po strani. Tokom kriznih devedesetih Nebojša se bavio privatnim biznisom, a ona ga je sa decom pratila od Limasola do Moskve, a kada se umorila od svega, razveli su se.

LOTO DEVOJKA OTVORILA DUŠU! Suzana Mančić uzela stvar u svoje ruke, voditeljka progovorila kako je kleknula i zaprosila muža

Foto: Youtube/Printscreen

 

Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je Suzana jednom prilikom.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi hteo da nije postala njegova žena. Priznala je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Kako narodna izreka kaže: „Posle kiše dođe duga“, takva sreća je i Suzanu pratila. Ona je 2000. godine upoznala grčkog bankara Simeona Ocomokosa, koji joj je gotovo preko noći „ukrao srce“. Čuvali su i negovali svoju ljubav, a na leto 2018, izgovorili su sudbonosno „da“.

ATMOSFERA DOSTIGLA VRHUNAC! Milica Pavlović na proslavi 30. rođendana završila u peni mokra do gole kože! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading