GOVORIO JOJ JE DA NIJE LEPA I DA SE NIKADA NE BI UDALA DA NIJE NJEGA Suzana Mančić progovorila o razvodu!
Foto: Youtube/Printscreen

Čuvena loto devojka bila je san mnogih muškaraca, a onda je sve iznenadila udajom za Nebojšu, člana nekada megapopularnog benda „Sedmorica mladih“. Venčali su se 1989, a razveli osam godina kasnije. 

GOVORIO JOJ JE DA NIJE LEPA I DA SE NIKADA NE BI UDALA DA NIJE NJEGA Suzana Mančić progovorila o razvodu!

Alo

 

 

Javnost je bila u još većem šoku kada je Suzana priznala da je zapravo ona zaprosila Nebojšu:

- Ta luka je bila sve osim mirna. Sad se smejem kad pričam o tome. Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila je muža kome je bila treća žena.

Na vrhuncu slave okrenula je leđa sceni i posvetila se porodici. Tokom kriznih devedesetih Nebojša se bavio privatnim biznisom, a ona ga je sa decom pratila od Limasola do Moskve.

Kao što se udala, tako se i razvela. Iznenada, bez previše objašnjenja, vratila se sa ćerkama u rodni grad.

- Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane- izjavila je jednom prilikom.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi hteo da nije postala njegova žena. Priznala je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Kada se najmanje nadala, ljubavna sreća zakucala je na njena vrata. Grčki bankar Simeon Ocomokos, koga je upoznala 2000. godine, preko noći joj je „ukrao srce“. Viđali su se na relaciji Atina–Beograd, uživali obilazeći svet, a kada je njihova ljubav postala „punoletna“, u leto 2018, stali su pred oltar.

GOVORIO JOJ JE DA NIJE LEPA I DA SE NIKADA NE BI UDALA DA NIJE NJEGA Suzana Mančić progovorila o razvodu!

Printscreen

 

 

- Nekada su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i ko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabosti. Postanemo svesni vlastitih mana i vrlina, jer čovek s godinam upozna sebe i onda može da život dovede u red. Bilo je dana kad sam mislila kako možda nisam prava osoba za duge veze, brak. Međutim, ispostavilo se da grešim, da ipak jesam. Trebalo je samo da nađem pravog muškarca, čoveka koji me razume, koga ja razumem- rekla je Mančićka.

BONUS VIDEO:

BOJANA I MIRKO RENOVIRALI KUĆU I SADA OVAKO IZGLEDA Komšije progovorile o Goci i Šijanu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading