POSLEDNJI MESECI ŽIVOTA DŽEJA RAMADANOVSKOG! Fotografije otkrivaju kako je pevač provodio poslednje trenutke
Foto: Alo.rs

Džej Ramadanovski je poslednje dana svog života proveo uživajući sa unucima, prijateljima, a najviše sa nevenčanom suprugom Adrijanom Tomanić koja se od njega nije odvojila ni tren.

U prilog tome svedoče fotografije koje pevačeva najveća ljubav postavlja na njegovom zvaničnom Instagram profilu. Slike su uglavnom nastale poslednjih meseci njegovog života, a do sada nisu obajvljivane. 

Adrijana se na sve načine trudi da sačuva uspomenu na kralja narodne muzike i da njegovi pratioci i poštovaoci vide kako je voleo život i porodicu.

Njihovo poslednje letovanje bilo je na Crnogorskom primorju gde su se odmarali i punili baterije ne sluteći da će im to biti zadnji zajednički odmor. Na more su otišli prema savetu lekara, da bi Džej uživao na čistom vazduhu i u mediteranskoj klimi.

- Nedostaješ. Nedelja, duša mnogo boli. A, tebe sa nama nema - stoji u opisu fotografija koje je Andrijana objavila.

Podsetimo, Tomanovićeva je imala ključnu ulogu u njegovom životu, naročito kad se razboleo. Upoznali su se pre više od dve decenije preko zajedničkih prijatelja. Ona mu je ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama. Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. S Džejevom porodicom od prvog dana je imala dobar odnos.

PLJUŠTE EROTSKI KOMENTARI! Soraja postavila golišavu fotografiju i raspametila muški rod 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading