PROZIVAJU ME DA SAM PREMRŠAVA, A JA NIKAD ZGODNIJA! Kaja bez dlake na jeziku odbrusila hejterima i otkrila tajnu vitkog izgleda
Pintscreen

Katarina Ostojić Kaja svakog dana oduševljava pratioce provokativnim fotografijama budući da je uvek zategnuta i kao izvajana.

Pevačica obožava da pokazuje svoju liniju s obzirom na to da je i sama prezadovoljna sadašnjim izgledom, pa su provokativne fotografije stalne na njenim profilima na društvenim mrežama. Kaja je odgovarala na pitanja fanova, pa otkrila koliko ima kilograma i koliko je visoka, te u čemu je tajna njenog izgleda.

Visoka sam 1.74, imam 61 kilogram i nikad ne lažem za centimetre kao što svi rade... Sad ozbiljno... Kažu mi da sa 61 kilogram izgledam premršavo, ali ja se osećam kao leptirica i baš me briga - otkrila je pevačica.

PROZIVAJU ME DA SAM PREMRŠAVA, A JA NIKAD ZGODNIJA! Kaja bez dlake na jeziku odbrusila hejterima i otkrila tajnu vitkog izgleda

Pintscreen

 

Kaja priznaje da je na režimsku ishranu krenula u martu, te za mesec i po izgubila neverovatnih 6 kilograma, a nije gladovala.

Ono što je meni lično odigralo glavnu ulogu je psihološki momenat odgovornosti. Dakle, striktno se pridržavam, ne lažem ni sebe ni druge - poručila je Kaja i otkrila da je trenutno na veganstvu. Osim toga, kao što je poznato, redovno trenira.

Inače, Kaju su pitali i zbog čega je zapostavila karijeru, pa je ona to objasnila pratiocima.

- E, sad kad bih ti pričala zasto, potrajalo bi. Malo što sam tvrdoglava, malo što mi je puno zla naneto od strane okruženja dok sam bila aktivno na sceni i kako su mi godine prolazile sve manje sam pristajala na kompromise, zbog čega mi i nije žao. Podsvesno se nisam dovoljno trudila jer nisam bila previše fascinirana pesmama koje su me pronalazile... Onog trenutka kad mi bude srce zaigralo uz neku pesmu, čuće se, a i znaće, Bog i mene pogledaće -  napisala je Kaja na Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Katarince

09.08.2021 10:44

Sta si to uradila sa sobom? Toliko si poruznela da nema dalje. Brada ti je siljata od mrsavosti.