OTVORIO DUŠU O ESTRADNOM SVETU! Sloba Radanovič bez dlake na jeziku opleo po kolegama i koleginicama, pevač nije birao reči!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon pauze koja ja nastala zbog pandemije korona virusa, muzičari su konačno počeli da rade, a jedan od onih koji ima svaki dan zakazane nastupe je i popularni pevač Sloba Radanović.

- Sve polazi iz kuće. Ovaj posao je problematičan jer se susrećeš sa svakakvim ljudima. Neki se drogiraju, neki se alkoholišu, ima naravno i dobrih ljudi, ali ja jednostavno nisam video sebe u svemu tome. Znam da kažem ne i ne može niko na to da me natera - rekao je Sloba.

OTVORIO DUŠU O ESTRADNOM SVETU! Sloba Radanovič bez dlake na jeziku opleo po kolegama i koleginicama, pevač nije birao reči!

Alo

 

Podsetimo, Sloba Radovanović se prvi oglasio povodom skandala na koncertu poznatih repera.

Izvođači treba da štite svoju publiku, a ne da gledaju dok ih neko baca sa bine i bije. Šta god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rešenje. Treba da vas je sramota - bio je jasan Radanović.

BONUS VIDEO:

NOVA AFERA TRESE ESTRADU?! Ivu Grgurić nameštali Saši Popoviću, pobednicu Zadruge hteli da iskoriste, isplivali svi detalji misterioznog odnosa!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading