ZBOG SLIKA SA KIJOM NASTAO HAOS Stanivukovića sačekale loše vesti
Alo

 

Kija Kockar nedavno je u Crnoj Gori uslikana sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, nakon čega se on, kako pišu domaći mediji, navodno posvađao sa devojkom Kristinom Beronjom zbog pobednice "Zadruge".

Kija i Draško su se ceo dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, a kada su slike i snimci osvanuli u medijima, gradonačelnikova lepša polovina navodno se naljutila, piše Informer.

- Čim je videla njihove zajedničke fotografije u medijima, Kristina ga je pozvala i zatražila objašnjenje. Draško joj je rekao da je mu je Kija samo drugarica, ali ona je nastavila da mu prebacuje. Posvađali su se, zbog čega ju je on otpratio sa društvene mreže Instagram - započinje priču izvor za gorenavedeni list.

Kada je videla da ju je izbrisao iz prijatelja sa Instagrama, Kristina se još više uvredila i odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

- Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili - završava izvor.

Čim su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju devojku. Ona je okačila fotografiju na kojoj njih dvoje zagrljeni poziraju u bazenu, a gradonačelnik Banja Luke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su želeli da stave do znanja da su zajedno.

Kija je povodom cele situacije rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u celoj priči.

- Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva - ponovila je Kija, koja je, čim je videla da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading