SINIŠA MIHAJLOVIĆ POKAZAO SVOJU VILU NA SARDNIJI Ovde je fudbaler obnovio bračne zavete sa suprugom Arijanom!
Foto: Printscreen/instagram

Slavni sportista od tada je u žiži interesovanja javnosti, te se tek nedavno saznalo da u Italiji, gde decenijama živi, ima pravi raj koji je uredila njegova supruga. Vila na Sardiniji, u Puerto Červu jedna je od najlepših na Mediteranu, a Siniša tamo redovno boravi sa Arijanom i svojom decom ćerkama Viktorijom i Virdžinijom, kao i sa sinovima Miroslavom, Dušanom, Nikolasom i Markom. 

 

 

Siniša se u ovo ostrvo zaljubio još kada je počeo da igra fudbal u Italiji, zbog čega je upravo u Porto Červu odlučio da napravi svoj raj. Ovoga leta, Mihajlovićeva supruga Arijana se prva fotografisala u njihovoj vili, a kako se spekuliše upravo je ona bila zadužena za enterijer. 

SINIŠA MIHAJLOVIĆ POKAZAO SVOJU VILU NA SARDNIJI Ovde je fudbaler obnovio bračne zavete sa suprugom Arijanom!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Zanosna Italijanka, bivša voditeljka i model, dama je istančanog ukusa, što otkriva uvek besprekornim odevnim kombinacijama, a svoj stil utkala je i u enterijer impresivne vile pokraj mora.

 

 

Arhitekura zdanja savršeno se uklapa u ambijent. Kuća ima prostrano dvorište i dva bazena, veliku terasu sa koje puca nestvaran pogled na obalu, dok su vrtovi prepuni mirisnog mediteranskog rastinja. Sve je fino ušuškano i dobro sakriveno od radoznalih pogleda.

 

 

Upravo u Porto Červu Siniša i Arijana nedavno su obnovili bračne zavete.

BONUS VIDEO:

ŽENA MORA DA ZNA DA KUVA, NEĆE VALJDA ON KUVATI?! Jelena Đoković daje recepte koji su "put do njegovog srca"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

05.08.2021 17:31

Stide li se ove nase opajdare silikonske kad vide ove svetske dame bez i malo botoksa.