MIROSLAV LAZANSKI JE IMAO ĆERKU KOJU NIKADA NIJE HTEO DA PRIZNA! Prava je lepotica, a evo kako ona izgleda
Printscreen

Vest da je Miroslav Lazanski preminuo u 71. godini iznenadila je javnost i rastužila njegove brojne prijatelje iz sveta medija. Iako je poslednje dve godine proveo na funkciji ambasadora Srbije u Rusiji, ostaće upamćen pre svega kao vrstan vojni analitičar i novinar.

MIROSLAV LAZANSKI JE IMAO ĆERKU KOJU NIKADA NIJE HTEO DA PRIZNA! Prava je lepotica, a evo kako ona izgleda

Foto: Printscreen TV Pink

 

Rado se odazivao pozivima kolega, davao intervjue i stručne komentare vezane za oblast koju je celog života pratio. Ipak, u njegovoj biografiji izdvaja se jedan zanimljiv podatak. Naime, od 1995. godine bio je stalni član žirija na izboru za „Mis Srbije“.

- Svi smo svesni važnosti i ugleda koji izbor za najlepšu Srpkinju ima u svetu - govorio je.

Porodični život držao je podalje od očiju javnosti. Nije koristio društvene mreže, retko se pojavljivao na javnim dešavanjima, a ako biste ga i sreli na ulici, obično je bio sam. U braku je proveo više od trideset godina, a sin Aleksandar, rođen 1990, postao je rezervni potporučnik Vojske Srbije.

Šarmantan, elokventan i markantne pojave, privlačio je pažnju lepšeg pola. Neke dame nisu prezale od pokušaja da se, čak i javno, izbore za njegovu naklonost.

U tome je najdalje otišla glumica Gordana Bjelica, publici najpoznatija po ulozi sekretarice Bebe u seriji „Srećni ljudi“. Ona je, svojevremeno, tužila Miroslava Lazanskog i zahtevala da prizna očinstvo nad njenom ćerkom Teodorom, rođenom 1994. godine.

MIROSLAV LAZANSKI JE IMAO ĆERKU KOJU NIKADA NIJE HTEO DA PRIZNA! Prava je lepotica, a evo kako ona izgleda

Printscreen

 

Inače, reč je o Teodori Bjelici, koja je krenula stopama majke. Mnogi je smatraju jednom od najlepših mladih glumica, a publika je trenutno može videti u seriji „Tri muškarca i tetka“.

Miroslav Lazanski nikada nije želeo da komentariše optužbe Gordane Bjelice, „slučaj“ je s vremenom stavljen „ad acta“, a konačna reč suda nikada nije obelodanjena.

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više i tome ne pričamo - rekla je posle svega Gordana Bjelica.

BONUS VIDEO:

ISPOVEST EMININOG BIVŠEG MUŽA! Mustafa konačno progovorio o tužbi, pa otkrio sve o ženidbi sa devojkom Melis!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
boca

05.08.2021 12:18

Prosto rečeno DIVAN ČOVEK,u svakom pogledu.Neka mu je večni mir i spokoj.

Nn

05.08.2021 14:31

Mislim da je u ovom momentu ovaj tekst neukusan. Bravo za kolegu novinara koji se "setio"da na ovaj način oda poštu preminulom kolegi.

Bb

05.08.2021 15:34

Šta je hteo pisac da kaže? Loš trenutak, loša namera...Tužno.

Jadranka

05.08.2021 16:15

laka mu crna zemlja.Bio je jedan jedini,Alfa i Omega,prvi i poslednji Vojni komentator.Saucesce porodici od srca.Ne mogu da se pomirim s tim da ga vise nema.Da necu da vise gledam njegove emisije,da necu cuti vise njegov umilni glas,Mnogoo smo izgubili kao drzava i narod Srbije.Vecni mir,Bog da mu dusu prosti.

Zlata

05.08.2021 17:47

Neka mu je laka zemlja.Ačerku je trebao priznati