MOJA SUPRUGA JE MISLILA DA MI JE MILICA PAVLOVIĆ LJUBAVNICA Progovorio poznati kompozitor i otkrio sve o odnosu sa pevačicom!
Foto: privatna arhiva

Publika je oduševljena emocijom koju im je doneo ovaj pevački par, a za veliki uspeh pesme je svakako zaslužan i njen autor, hit mejker Miloš Roganović.

Promo

 

 

Kako nam je Miloš otkrio, veoma je zadovoljan što su pesmu "Oko Moje" snimili upravo Milica i Saša, te je otkrio detalje da je Seksi Senjorita bila veoma uporna da ova numera pripadne upravo njoj.

Foto: privatna arhiva

 

 

- Kada sam napisao pesmu "Oko Moje" znao sam da je veoma posebna i pažljivo sam birao kome će pripasti, a sada sam siguran da je otišla u prave ruke. Milica je odreagovala na prve taktove pesme i odmah je želela da je uzme, ali ja sam želeo da vidim koliko je zapravo uporna u svojoj nameri i neko vreme sam je držao u neizvesnosti. I verujte mi, nisam upoznao uporniju osobu. Zvala me je i slala poruke po ceo dan i tako u krug. Jednom mi je pisala čak nešto i iza ponoći, pa sam se našalio da će moja žena pomisliti da mi je još i ljubavnica kad piše tako kasno (smeh). Šalu na stranu, moja supruga zna da je Milica samo žarko želela pesmu "Oko Moje" - kaže kroz smeh Roganović.

Promo

 

 

BONUS VIDEO:

IMAMO PEVAČICE KOJE SU SAMO DOBRO OBUČENE Rada Manojlović prozvala koleginice, pa otkrila zbog čega mrzi markirane stvari!

Komentari (0)

Loading