CECA RAŽNATOVIĆ OTVORILA DUŠU! Ovo su sve tajne iz moje vile u Ljutice Bogdana!
Dejan Milićević

O folk divi Svetlani Ceci Ražnatović tokom karijere duge 35 godina saznali smo gotovo sve, od njenih početaka, preko udaje, rađanja dece.

 Međutim, ono što pevačica nikada nije otkrila je da li i u kojoj meri obavlja kućne poslove, da li kuva, briše prašinu i kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora - dodaje ona.

CECA RAŽNATOVIĆ OTVORILA DUŠU! Ovo su sve tajne iz moje vile u Ljutice Bogdana!

Foto: ATA Images

 

Kako izgleda vaš život u vaša četiri zida?

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Kada su Veljko i Anastasija bili mlađi, stalno ste ih zivkali i proveravali. Da li to i danas činite?

- Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem.

CECA RAŽNATOVIĆ OTVORILA DUŠU! Ovo su sve tajne iz moje vile u Ljutice Bogdana!

Dejan Milićević

 

Publika je željna novih pesama, kada će ih biti?

- Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije... Zaista najiskrenije čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi.

CECA RAŽNATOVIĆ OTVORILA DUŠU! Ovo su sve tajne iz moje vile u Ljutice Bogdana!

Dejan Milićević

 

Da li je tačna informacija da ćete snimiti duet sa Dinom Merlinom?

- Ne, to nije istina!

Šta je tajna vašeg trajanja i ogromne posećenosti na koncertima?

- To je isključivo zahvaljujući dobrim pesmama. Ne postoji nikakva čarolija, tajna, recept... Imam veliki broj hitova, karijeru koja je stabilna i čvrsta, zbog čega moja publika dolazi na moje nastupe.

Imate veliki broj pesama. Da li vam je neka već dosadila, a morate da je pevate jer to publika traži?

- Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pevam na isti način, sa istom emocijom i energijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading