PROGOVORILA O ESTETSKIM ZAHVATIMA! Edita Aradinović prvi put bez dlake na jeziku o promenama na sebi
Foto: Printscreen/instagram

Edita Aradinović sem svojim pesmama i izgledom, često skreće pažnju zbog svog zanosnog fizičkog izgleda.Na društvenim mrežama Edita neretko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vežba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najzgodnije pevačice mlađe generacije jako prija

Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - istakla je Aradinovićeva.

PROGOVORILA O ESTETSKIM ZAHVATIMA! Edita Aradinović prvi put bez dlake na jeziku o promenama na sebi

Printscreen

 

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda. Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

Ono što je takodje osvojilo simpatije njenih mnogobrojnih gledaoca jeste i činjenica da ponosno pokazuje strije na zadnjici.Edita je  ovim pokazala da ne pati od trendova i da nema komplekse.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading