JOŠ JEDNA BIKOVIĆEVA DEVOJKA NEMA LEPO MIŠLJENJE O NJEMU Posle Arine i Barbare, i ona je isprozivala popularnog glumca!
Tanjug

Tokom veze sa Milošem, ni Arina, ni Barbara nisu previše detaljisale o ljubavi sa njim, ali su nakon kraha odlučile da se oglase. Pored njih, Biković je bio u emotivnoj vezi i sa glumicama Brankicom Sebastijanović i Anjom Alač, kao i sa lepom ruskom glumicom Aglajom Tarasovom.

Foto: Dejan Briza

 

 

Miloš je na početku karijere, 2010. godine, bio u vezi sa Brankicom, sa kojom je snimao seriju "Samac u braku". Nakon raskida delovalo je kao da su ostali u prijateljskim odnosima, no glumica je bivšeg isprozivala zbog serije "Južni vetar".

- E, znate šta bi bilo jako originalno? Da snimite JOŠ JEDNU seriju o kriminalu i trgovini kokainom!!!! To još niko nije uradio. P.S. Karantin i gledanje serija - napisala je tada Brankica.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Bikovićeva velika ljubav bila je i lepa ruska glumica Aglaja Tarasova, ali nakon godinu i po dana zajedničkog života, Miloš je na Instagramu objavio da su oni raskinuli, nakon čega su jedno o drugom imali samo reči hvale.

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - napisala je svojevremeno manekenka.

E-stock

 

 

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla  .Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara, naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati.

Glumac Miloš Biković juče se našao na meti optužbi, najpre poslednje devojke, latino-plesačice Arine Vološine, a potom i njene prethodnice, manekenke Barbare Tatalović. Obe su ga optužile za gnusne situacije i bezobrazluk.

Ostaje nam da vidimo kakva će sad biti Bikovićeva reakcija.

BONUS VIDEO:

SVE ZBOG KOLEGINICE! Dragana Mirković sav novac od koncerta uplatila za lečenje ovog dečaka

Komentari (0)

Loading