OVO SMO ČEKALI GODINU DANA! MILICA PAVLOVIĆ SE SKINULA GOLA ZBOG SAŠE MATIĆA Stigao hit u najavi
Promo

Pesma koju je napisao Miloš Roganović je sve vreme bila "pod ključem", a popularne muzičke zvezde su strpljivo čekale da prepoznaju momenat kada će publika konačno imati prilike da čuje kako zvuče u duetu.

Nekoliko minuta nakon što su pesma i spot ugledali svetlost dana nema sumnje da su pogodili ukus publike, budući da su ih fanovi zatrpali hvalospevima kako je bilo vredno čekati toliko dugo na ovako emotivnu i lepu pesmu.

OVO SMO ČEKALI GODINU DANA! MILICA PAVLOVIĆ SE SKINULA GOLA ZBOG SAŠE MATIĆA Stigao hit u najavi

Promo

 

 

- Mnogo sam srećna! Bila sam veoma nestrpljiva da sa fanovima podelimo pesmu i konačno je došao taj dan. Ponosna sam na saradnju sa Saletom, kao i na kompletan projekat, jer je ovo pesma koja ne prati aktuelne trendove, već verujem da će je slušati i naredne generacije, jer ima dovoljnu težinu da traje. Iskrena emocija nije prolazna - kaže Milica.

Inače, muškom delu publike su posebnu pažnju privukle scene u kojima je Pavlovićeva potpuno gola i ogrnuta samo čaršafom, ali je pobrala samo komplimente da izgleda senzualno i seksepilno, te da je kao i uvek do sada znala da ne pređe granicu dobrog ukusa.

- Moji prijatelji su bili posebno nestrpljivi da objavimo pesmu, stalno su mi ponavljali da jedva čekaju da mogu da je slušaju u svim prilikama, što dovoljno govori o tome da smo Milica i ja napravili dobar izbor kada je pesma "Oko Moje" u pitanju. Ja sam u karijeri uvek posebno vodio računa kakve pesme snimam, nikada mi nije bio cilj da imam trenutni hit, već da pesma nema rok trajanja. Ovo je jedna snažna pesma i siguran sam u to da će trajati - kaže zadovoljno Matić.

BONUS VIDEO:

script type="text/javascript" src="//services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

OTKRIVENI DO SADA NEVIĐENI DELOVI ŽELJKOVE VILE Mitrovićeva ćerka pokazala bazen, a potom snimila i dva frajera! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
tanja

31.08.2021 21:13

nikako da objavite komentar pesma je ok ali nisam za to da se prave vicevi na maticev racun mogu ljudi to zloupotrebiti

ela

01.09.2021 17:25

milica je sad najlepsa na estradi a uci i da pevusi