UVRNUTO DO BOLA! ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA SAVETUJE DEVOJČICE KAKO DA IM PRAVILNO RASTU GRUDI Ne briši ih i ne mazi nadole!
Foto: Printscreen/instagram

Ovoga puta, Džinovićeva ćerka obašnjavala je jednoj svojoj obožavateljki na društvenoj mreži Instagram kako pravilno da joj rastu grudi i šta može tim povodom da učini kako one ne bi visile. Ona je objašnjava i kakve brushaltere bi devojčice u razvoju trebalo da kupuju, a mnogi su ostali šokirani Đininim savetima:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Okej, uglavnom "push up" dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno use*e sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne mazi nadole - savetuje Đina koja je u nastavku otkrila i šta još treba preduzeti da grudi ne bi visile:

- Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mesečno se setim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti si*e uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise - napisala je Đina na svom profilu na Instagramu u okviru besplatnih saveta jednoj devojčici koja ju je zamlila za mišljenje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Inače, osim po savetima, Džinovićeva ćerka je postala popularna i po zanosnom izgledu, a svoje fotografije čersto objavljuje na društvenim mrežama. Nedavno je sve oduševila fotografijama iz Sen Tropea, gde je otputovala na letovanje sa drugaricom. 

BONUS VIDEO:

OVAKO JE IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Žena od sultana više ne izgleda kao pre, ovakvu je ne biste prepoznali!

Komentari (4)

Loading
MM

02.08.2021 11:07

Poznata je ona i po pismenosti, sudeći po načinu pisanja poruka i pravopisu.

xyz

02.08.2021 14:12

Glumica u filmovima za odrasle u najavi.