IPAK POPUSTILA! Lepa Brena se pomirila sa Viktorovom devojkom, ovo je presudilo, a Sandri ipak smeta jedna veoma bitna stvar!
Foto: Alo/ilustracija

Nakon vesti o raskidu Viktor Živojinović i Sandra Miljaković potvrdili su da je njihova ljubav jača od svega, pa uprkos zluradim komentarima, uživaju na zajedničkom odmoru u Crnoj Gori. Međutim, jedini problem predstavlja im Lepa Brena, koja se ne odvaja od njih.

Nedavno su Viktor i Sandra boravili u Dubaiu s društvom, a posle svega par dana im se pridružila i Brena. I dok su mnogi komentarisali kako njoj nije mesto među klincima i žurkama na jahti, Brena se nije obazirala. Njoj očigledno prija mlado društvo ili, pak, ne želi mnogo da se odvaja od sina, pa njega i snajku prati u stopu. Viktor je u Crnu Goru otišao ranije, a Sandra mu se u jednom momentu pridružila kada su joj poslovne obaveze to dozvolile - kaže izvor za gorepomenuti list.

IPAK POPUSTILA! Lepa Brena se pomirila sa Viktorovom devojkom, ovo je presudilo, a Sandri ipak smeta jedna veoma bitna stvar!

instagram/lepabrena

 

- Međutim, čim je ona došla, stigla je i Brena. One se lepo slažu i imaju dobar odnos, ali Sandri smeta što nijedan odmor ne može da bude nasamo sa svojim dečkom - dodaje izvor.

UNIŠTIO JE SVAKU ŽENU SA KOJOM JE BIO! Devojka Miloša Bikovića iznela skandalozne optužbe na račun glumca: Ne postoji ništa ljudsko u njemu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

02.08.2021 10:25

Kako možete pisati o toj šljamari, Fahreti nacionale, očima je nemogu gledati!!!