NISAM USTALA ŠEST MESECI IZ KREVETA! Zbog njegove tragične smrti pevačici se desila još jedna užasna stvar, sada je konačno sve priznala
Alo

Pevačica Elma Sinanović pre dve godine je izgubila supruga Smaila Sinanovića, koji je preminuo posle duge i teške bolesti.

Ona je sada progovorila o porodičnoj tragediji i otkrila koliko se teško nosila sa gubitkom.

- Posle smrti supruga nisam šest meseci ustajala iz kreveta. Izgubila sam najvećeg prijatelja u životu kog sam mogla da imam. Udala sam se mlada, sa 19 godina. Bila sam više sa njim nego što sam bila u roditeljskoj kući. Ne može mene više nikad niko tako da voli, da me tako pazi. On je bio kao Kineski zid kad sam ja u pitanju. Takva zaštita. Počela sam i da pevam zahvaljujući njemu. Zaslužan je za sve ovo što sam ja danas - započinje ona.

Printscreen/Instagram

 

Na pitanje kako je upoznala ljubav svog života, pevačica je odgovorila:

- U radio-stanici. Mislim da je to bila praksa neka, a on je imao privatnu firmu i došao je zbog neke reklame. Mi smo se tu upoznali i on je meni prišao i rekao: „Kako se ti zoveš?”, ja sam u sebi prevrnula očima i pomislila da je neki navalentan lik. Ja kažem: „Elma”, na šta je on rekao: „Kako si ti lepa, ja ću tebe da oženim.” Bila sam tu sa nekim drugarom iz škole i rekla mu: „Ovaj je neki pijan”, smejala sam se. Imao je izuzetan karakter, nikada nisam upoznala takvog čoveka. Bila sam opozit njemu, jer sam nekad nervozna, a on se stalno smejao i zezao, njemu je sve to išlo nekako lako - rekla je ona.

NIŠTA OD GALA SVADBE! Bojana i Mirko doneli šokantnu odluku, čeka se reakcija Goce Božinovske!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading