IZGUBIM SEBE NEKADA! Milica Todorović otkrila do sada nepoznate detalje iz života, a ovako se ponaša kad se kamere ugase
E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Todorović progovorila je o svom životu, i prizala da li je tačno da je jednu od svojih numera doživela lično.

- Dešavalo se da izgubim sebe u određenim situacijama u životu. Ali sam se brzo vratila sebi - započinje pevačica

Ona je istakla i da se nije mnogo promenila od početka karijere i da ne krije svoj privatni život od očiju javnosti.

- Uh, ništa ne krijem od javnosti, možda zato što sam toliko otvorena i živim stvarno normalnim životom, nema nikakvih problema. Moj život je zaista normalan, ništa što ne žive i sve druge devojke. O privatnom životu se uvek zna u meri u kojoj treba i u kojoj je prihvatljivo - kaže Milica i dodaje:

IZGUBIM SEBE NEKADA! Milica Todorović otkrila do sada nepoznate detalje iz života, a ovako se ponaša kad se kamere ugase

Foto: ATA Images

 

- Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam i ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Takva sam, kakva sam. Ne želim da se pravim ili pretvaram da sam neko drugi ako to zaista nisam. Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre "Zvezda Granda“ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim – zaključila je pevačica.

OVAKVOG SVEKRA NIKO NEMA! Boba Živojinović napravio haos na nastupu Aleksandre Prijović, njegov gest će se prepričavati danima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mina

01.08.2021 22:15

Milice, nije stvar da ostanes uvek ista i prirodna, nego se unese sa godinama malo odmerenosti, tajnovitosti i neceg sto te cuva i brani. Za to treba imati malo dara i truda. Draga si.