HIT PAPARAZZO ALO! Goca Lazarević troši novac na snižene krpice i cipele, mala žena od velike slađa i na popuste svraća (FOTO)
Foto: Alo.rs

Na svetu belom ne postoji žena koja ne voli da troši i kupuje sve i svašta, a posebno ono što joj ne treba. Zašto bi se onda pevačica narodne muzike Goca Lazarević (67) razlikovala od bilo koje druge?! Vrele dane u Beogradu tokom avgusta najpoznatija „mala žena“ koristi kako bi u klimatizovanim tržnim centrima polako i natenane obilazila butike u kojima su velika sniženja.

Оna mala, popust do neba, a garderoba joj očigledno treba. Za razliku od, recimo, Stanojke Bodirože Ćane, Snežane Babić Sneki ili Lepe Brene, koje zbog visine i korpulentnosti ne bi mogle da se okoriste o sniženje jer se najviše modela u većim veličinama odmah rasproda. Skladna i još uvek fit Goca sa tim nema problema jer može da se obuče i na dečjem odeljenju.

Lazarevićeva voli šoping i letnje sniženje, pa polako i požrtvovano razgleda garderobu. Detaljno pipka i rasteže materijale, a sa deklaracije čita i sastav materijala. Nije joj teško ni da čučne ni da klekne ne bi li dohvatila komad obuće koji joj se dopao. Tipično žensko u kupovini, sve će da uradi da bi došla do onoga što joj se dopada.

Posebno je interesantno što „mala žena“ u kupovinu ide sama, ne vodi sa sobom drugarice da joj sole pamet o tome kako joj nešto stoji i da li su joj potrebne još jedne zelene cipele. Na sve to ona poštuje aktuelne epidemiološke mere, pa nosi masku, ali to nije sprečilo paparaco Alo! da je prepozna. Račun je folkerka platila karticom i opušteno nastavila da krstari tržnim centrom ne bi li se ovajdila o niske cene koje prijaju na visokim temperaturama.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vesna

02.08.2021 09:35

Dokaz da zivi kao sav ostali svet,pohvalno !