DRUGA STRANA GLAMURA! Estrada grca u dugovima, a žive na visokoj nozi, dok neki dižu kredite za luksuzne stanove, ovaj pevač zajmi pare za nastupe
Printscreen

Iako žive glamuroznim životom, mnoge javne ličnosti ne kriju da su, da bi obezbedili sebi krov nad glavom morali da podignu kredite, a neki od njih su čak pozajmili novac da bi održali nastup.

Printscreen

 

Goca Tržan podigla je pre mnogo godina kredit za stan, a za medije je rekla da život sa tom obavezom nije lak, iako sada ima tezge.

Nije počelo ne znam koliko da se radi, nije to taj intenzitet od ranije. Međutim, ja kredit svakako otplaćujem na vreme, tako sam vaspitana – da prvo platim državi ono što treba. Nije da mi kredit nije omča oko vrata, divim se ljudima koji ga stalno uzimaju. Ali, ceo svet živi uz pomoć zajma i svima je teško kad nekome duguju. Ja svoj kredit jedva čekam da otplatim - zaključila je Goca , koja je ranije otkrila da plaća ratu 330 evra, pisao je jedan naš portal.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Milica Todorović u najgore vreme korona virusa osim kredita, plaća je i svoje muzičare s kojima sarađuje. Ipak, ona je istakla da je kredit za stan morala da uzme, jer “ne barata dobro s novcem”.

Nisam mogla u kešu da kupim stan jer nikad nisam dobro baratala novcem. Podigla sam kredit, koji i dalje otplaćujem. Stan nije bio nimalo jeftin, ali baš sam želela da živim blizu mog kuma Stevana Anđelkovića. Nagovorio me je da se zarobim kreditom, tako da je on kriv za sve. Šalim se! Redovno plaćam svoje obaveze, iako ne nastupam trenutno. Imam ušteđevinu kojom sve pokrivam – otkrila je tada Todorovićeva “Hit Informer”.

Alo

 

Ana Bekuta je, takođe, prošle godine istakla da ima kredit, dok je Toni Cetinski čak podigao kredit ove godine kako bi imao sve uslove da održi nastup.

OVO NE LIČI NA TEBE, SABERI SE ŽENO! Zlata Petrović besna na Gocu Božinovsku, očitala joj bukvicu za sva vremena!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading