OVO NE LIČI NA TEBE, SABERI SE ŽENO! Zlata Petrović besna na Gocu Božinovsku, očitala joj bukvicu za sva vremena!
Alo

Pevačica Goca Božinovska ne može da se pomiri sa tim da joj je majka preminula, pa čak ni činjenica da će uskoro dobiti unuče ne može da je uteši. Zbog toga je rešila da reaguje njena najbolja prijateljica Zlata Petrović.

- Zlata ne može da veruje da Goca i dalje pati za majkom i da ništa ne može da je trgne, čak ni porođaj snajke Bojane koji se bliži - započinje izvor za gorepomenuti list, pa nastavlja:

Printscreen

 

- Zbog toga je Zlata rešila da reaguje i saseče problem u korenu, jer vidi da joj prijateljica pada u depresiju. Zvala je pre neki dan i očitala joj bukvicu: "Ajde bre, šta je to, ja na mogu da verujem da ti toliko plačeš! Razumem ja da je majka jedna i da se nikad ne prežali, i ja sam moju izgubila, ali okreni se lepim stvarima. Imaš zdravu decu Bogu hvala, stiže uskoro i unuče. Ja ne mogu da verujem da ovo radi moja najbolja prijateljica. Ovo uopšte ne liči na tebe! Kakav je to način da se ti ovako ponašaš, kao da si neki slabić od žene, a ne moja lavica. Saberi se ženo, ja ovo neću da trpim - rekla je navodno pevačica Goci koja je ubrzo shvatila da je njena koleginica u pravu i da joj želi samo najbolje.

IGOR KOJIĆ JUČE PROSLAVIO 34 ROĐENDAN! Severinin potez je otkrio šta se između njih dešava, sada je konačno sve kristalno jasno!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading