DANIMA NAS PRAVI BUDALAMA, JEL IMA DIPLOMU DOKTORA PA PRIČA O ZDRAVLJU? Snežana Borjan oplela po Sanji Marinković, rat ne jenjava!
Foto: Youtube/Printscreen, instagram

Da li bi žene trebalo da budu podrška jedna drugoj, pa i kada možda ne izgledaju najbolje, i zašto bi neko, u ovom slučaju Sanja Marinković, dala sebi za pravo da proziva druge zbog izgleda, rekla je supruga fudbalera Milana Borjana:

Foto: Printscreen/instagram

 

Isprovocirala me je njena potreba i želja da slikaš dame koje se odmaraju na plaži i to okačiš na svoj stori. Ja uopšte nisam imala viziju da se ona šali, samo mi je u glavi bilo to da je ta žena koju je slikala mogla biti moja majka. Ona je javna ličnost i uradi tako nešto nedopustivo, što je čak i zakonom kažnjivo. Hiljade i hiljade žena mi se javilo i nakon toliko poruka ja sam osetila potrebu da prenesem dobru poruku. Smatram da je pogrešno što se voditeljka nije izvinila. Trebala je da snimi stori i da kaže "izvinite, htela sam da budem duhovita". Drugo, ona već danima pravi medije budalama svojim izjavama, a ni jednog trenutka izvini. Jako veliki broj žena koje imaju zdravsteni problem sa kilažom se našlo uvređeno. Sanja može da se obrati meni ili bilo kome kada bude imala diplomu medicinskog fakulteta, pa da ona može da priča o zdravlju. Ovo je jedna jako važna tema, jer dosta devojčica lista profile javnih ličnosti i vide takve postove. Javne ličnosti moraju pre svega da pokažu stvarnu sliku. Kad sam pročitala poruke povređenih žena koje su mi stigle, plakala sam. Ja sam imala problem sa kilogramima u mladosti, ovo sad prvi put kažem i pronašla sam se u tim porukama. Bila sam jako anksiozna zbog toga. Žena ženi treba da bude drugarica, a ne kamen spoticanja - rekla je Sneža.

Alo

 

Podsećamo, Sanja Marinković je bila u centru skandala kada je pre neki dan objavila video snimak sa neukusnim komentarom na račun gojaznih žena, a sada je u centru novog skandala nakon objave o požarima u Turskoj. Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Brankica

30.07.2021 17:34

Ta Sanja bhi trebalo da uzme ogledalo I vidi jako ona izgleda by

Zlata

30.07.2021 18:03

U emisiji reklamira i prodaje ko zna šta.....neko detoks piće...A ljudi se pecaju.Odakle joj pravo a i da li je stručna da proizvodi taj detoks

Ana

30.07.2021 19:36

Momentalni otkaz iz kuce u kojoj radi I dozivotna zavrana rada u javnom sektoru Sramota... Vratiti kulturu na TV!!!. Ovaj primitivizam, zvso se on Sanja, Dusica. Jovana..itd previse dugo traje Zna se gde treba drzati I kome pokazivati privatne forografije...

ZOKA

31.07.2021 07:57

Sanja sa krestavim glasom misli da je NAJPAMETNIJA, vredjati nekog zbog svog izgleda a neznanjuci razlog bruka treba da se stidi..