ALO! U CRNOJ GORI Brena teška milione, a šteka se za ručak!
Foto: Printscreen/instagram

Bez obzira na to što je početak leta obeležila vest da se Lepa Brena konačnom prodajom „Grand“ produkcije obogatila i na svoj konto dodala blizu 15 miliona evra, čini se da još nije počela da troškari onako kako bi to radio ostatak sveta i možda onako kako se očekivalo. Stidljivo je u nekoliko navrata govorila da je kupila jahtu sa koje ponekad objavi poneku fotografiju, ali to je sve čime nas je pevačica častila ovog jula.

Njeno vrelo, opušteno leto prekidaju veliki postkorona nastupi i koncerti po regionu, a između njih, ona se ovih dana odmara na Crnogorskom primorju. Ako je suditi po fotografijama našeg paparaca, Brena je rešila da digne sve četiri uvis i da dane za relaksaciju iskoristi do maksimuma.

Ovaj put uhvaćena je kako sa svojom sestrom Faketom sedi u jednom baru na plaži i ispija nešto nalik ajs kafi i običnoj vodi iz male plastične boce. Nismo sačekali da vidimo ko je platio račun, ali po onome što je naručeno, Brena, po dobro poznatoj estradnoj legendi, štedi i kada je na odmoru. Uprkos milionima koje ima, rasipanja nema jer narodna poslovica lepo kaže: „Para na paru ide, a vaška na vašku“.

ALO! U CRNOJ GORI Brena teška milione, a šteka se za ručak!

Alo

 

Bez trunke šminke i kose vezane u rep, u običnoj pamučnoj majici balkanska zvezda opušteno šeta Pržnom i pojavljuje se među običnim svetom ne mareći da li će neko da je prepozna ili ne?!

ALO! U CRNOJ GORI Brena teška milione, a šteka se za ručak!

Alo

 

Bez šljokica, resica, veštačkih trepavica i scenske šminke Brena po ko zna koji put dokazuje da je van scene sasvim obična žena nalik svakoj drugoj u njenoj životnoj dobi.

Mi se možda i pitamo gde je Brena iz pesme „Pusti ralo i motiku, narod vodi erotiku“, ali ona nam ovog leta nedvosmisleno poručuje „Hej, srećna, srećna, srećna sam žena“ i to bez trunke šminke i frizure.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mare

31.07.2021 07:40

Kako volim da vidim lepotice u pravom izdanju :)

Mirko

24.10.2021 21:23

Biba kao starac izgleda, Brena kao starica. Sve je ostalo sminka. I sta ce im ovo? Nikad para dosta, zinulo im pe-du.