LEJDI GAGA UKRALA STAJLING ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ! Slavna pevačica u filmu o "Gučijevima" nosi istu haljinu kao sprska zvezda!
Printscreen

Objavljen je prvi trejler za film "Gučijevi" Ridlija Skota, inspirisan šokantnom, ali istinitom pričom o porodičnom carstvu slavnog italijnskog modnog brenda “Guči”, a mnogima u našoj zemlji je jedan detalj zapao za oko.

I dok su svi već na prvim kadrovima najave bili oduševljeni glavnom glumicom, pevačicom Lejdi Gagom, mnogima na društvenim mrežama nije promaklo da je ona u ovim kadrovima obučena isto kao naša pevačica Anastasija Ražnatović.

LEJDI GAGA UKRALA STAJLING ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ! Slavna pevačica u filmu o

Printscreen

 

Naime, Lejdi Gaga nosi istu haljinu koju je Anastasija Ražnatović ponela krajem aprila za potrebe snimanja spota za pesmu “Gotovo”. Izgleda da je ljudima koji su radili kostime za ovaj film, inspiracija bila upravo mlada muzička zvezda sa Balkana.

LEJDI GAGA UKRALA STAJLING ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ! Slavna pevačica u filmu o

Printscreen

 

Kako se može videti u kadru u kom Lejdi Gaga izgovara “U ime Oca, i Sina I kuće Gučijevih”, ona na sebi nosi haljinu crne boje sa crvenim tufnama.

Stajling u pomenutom Anastasijinom spotu radila je srpska stiliskinja Elena Nikolajevna, dok je haljinu izradila srpska dizajnerka Marija Marković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aca

30.07.2021 17:55

Možda je slučajnost, jer se film snimao pre nego što je Anastasija snimila spot