ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Ova legendarna glumica glumi Lukasovu majku!
Foto: ATA Images

Kako se leto privodi kraju, tako fanovi jedne od najvećih zvezda naših prostora Aleksandra Vuksanovića sa nestrpljenjem čekaju početak snimanja serije „Kafana na Balkanu“.

Foto: ATA Images

 

Dugo najavljivana serija počeće da se snima na jesen, govoriće o životu Ace Lukasa, a poznato je da je scenario pisao Vanja Bulić po Lukasovoj nedavno objavljenoj autobiografiji „Ovo sam ja“.

Da je jedinstven na našoj sceni govori i činjenica da je Lukas jedini živ pevač o čijem životu se snima serija, a sada je Alo! došao do ekskluzivnog saznanja ko će od velikih imena našeg glumišta učestvovati u projektu, a otkrivamo da jednu od vodećih uloga ima Mirjana Karanović, koja će tumačiti lik Lukasove majke.

Foto: ATA Images

 

- Uskoro će početi snimanje serije, još uvek nije odabran ceo tim, ali u toku su pregovori za saradnju sa bitnim ljudima u svetu glume - počeo je razgovor naš izvor.

- Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku. S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od retkih koje bi ovu ulogu uspele da iznesu - ispričao je naš sagovornik pa otkrio koja će se još imena našeg glumišta naći u projektu.

Tanjug

 

- Još uvek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić - otkrio je za Alo! dobro upućeni izvor, pa se osvrnuo na još neke detalje o dugoočekivanoj seriji.

Foto: Estock

 

- Aca je ceo projekat osmislio sa jednim od glavnih pokretača ove ideje, direktorom Hajp televizije i njegovim menadžerom Sašom Mirkovićem, kao i Vanjom Bulićem. Oni se sada trude da okupe kvalitetnu ekipu koja će seriju moći da predstavi na najbolji način. Lukasov život je veoma kompleksan i nije nešto što lako može da se ekranizuje. Uz izuzetno uspešnu karijeru koja je sa sobom nosila bezbroj izazova, Acin privatan život bio je veoma uzbudljiv - objasnio je naš izvor, pa nastavio:

Foto: ATA Images

 

- Za sada se ne zna ko će biti režiser serije, postoji mogućnost da to bude Miša Vukobratović ili Dušan Popović. Pregovara se sa ozbiljnim imenima, a cilj je da sve bude na najvišem nivou - zaključio je naš izvor.

Kako je Alo! ranije pisao, lik Acinog oca navodno bi trebalo da tumači Mima Karadžić, a ostale uloge su zasad nepoznate.

Foto: ATA Images

 

Deca su mu najveći ponos

Uz to što je izgradio uspešnu karijeru, Aca Lukas je ostvaren i na privatnom planu, a ne krije da su mu deca najveći ponos i najvažnija stvar u životu.

- Imam četvoro dece koji ne puše, ne drogiraju se, ne piju i uz sve to imaju normalne poslove. Ponosan sam na to koliko su pametni i lepo vaspitani - rekao je jednom prilikom pevač.

Komentari (1)

Loading
Бла Бла

31.07.2021 08:16

Снима се филм о Лукасу 😱😥.... Ооо КАТАСТРОФЕ!!!!!