KOGA BRE BOLI KU*AC ZA MARINU VIŠE?! Darkova devojka ne da na sebe, Gagićevoj uputila niz uvreda: Biću mama njenom sinu kad se udam za Lazića!
Foto: Printscreen/instagram

Svađa između bivše i sadašnje partnerke pevača Darka Lazića intrigira javnost već danima. Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

Nakon što ju je Marina navodno pozvala, vređala i pretila da će je prebiti, o čemu je gorepomenuti list pisao, Gagićeva je poručila da je njen bivši partner i njegova, kako je rekla, nazovidevojka ne zanimaju, dok je Bobekova za Kurir istakla da je devojka iz Pećinaca totalno nebitna.

Pevačica koja se okušala u poslednjoj sezoni "Zvezda Granda" kaže da Marina na sve načine pokušava da joj se umeša u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko meseci. Ona se u izjavi osvrće i na pretnje koje joj je Gagićeva uputila pre nekoliko dana, kad je saznala da je Barbara izjavila da je Marinin i pevačev sin zove "mama". Bobakova je potvrdila da je do telefonskog poziva zaista došlo, ali da nije dozvolila da Gagićeva ode predaleko u svojim pretnjama.

- Koga bre boli k*rac za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? - istakla je devojka iz Futoga.

Foto: Printscreen/instagram

 

Za Darka tvrdi da je ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo.

- Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem - završila je Barbara.

Podsetimo, do navodnog otvorenog sukoba između Marine i Barbare došlo je nakon što je Barbara u jednom intervjuu pomenula Darkovo i Marinino dete. Pored toga što ju je u žestokom telefonskom razgovoru nazvala k*rvom, zapretila je i da će je prebiti ako se još jednom bude usudila da pomene njenog sina Alekseja.

Pošto je to opet učinila ovom prilikom, ostaje da vidimo kakvi su sledeći koraci ogorčene bivše Lazićeve verenice.

A KUKAJU NA DRŽAVU ZBOG KRIZE! Estradne ličnosti kriju nekretnine kao zmija noge, a sada je isplivalo šta svako od njih poseduje!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zoi

30.07.2021 09:47

Ti devojko nikada ne možeš biti majka tom detetu,samo maćeha!!!Sram da te bude,kada radiš svoje dete bićeš majka.Mali Aleksej ima svoju mamu Marinu.Da nećeš i maloj Loreni da budeš mama?Volela bih to da izjaviš da vidimo baš kako će Ana reagovati ako smes!!!Zla devojko ostavi ženicu na miru!!!A sebi rađaj dete i neka te zove mamaaa...

djokica

30.07.2021 13:06

koga bre boli za lazica i njegov zivot,ko je bre on....