SPALILI SU MU JE U RATU I ODUZELI Ćerka Baje Malog Knindže posetila rodnu kuću svog oca, mesto koje je nekada bilo puno života, danas je pustoš i tuga (FOTO)
Foto: Printscreen Pink TV

Ćerka pevača Baje Malog Knindže, Smiljana, nedavno je posetila kuću svog oca u kojoj je rođen, a koja se nalazi u BiH blizu granice sa Hrvatskom, a selo nosi naziv Gubin.

Ona je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija, a scene rodne kuće koja je nekada bila puna života su jezive.

- Kuća mog ćaće - napisala je Smiljana u opisu fotografija i snimaka koje je podelila sa svojim pratiocima koji su se rastužili zbog prizora.

Baja Mali Knindža često ističe koliko mu nedostaje rodno mesto i kuća koju je izbubio u ratu, odnosno koju su mu tada zapalili i nasilno oduzeli.

Srušili su mi i zapalili kućuNe volim da pričam o tome teško mi je. Moj mlađi brat Novak, bio je u logoru Lora. Moj otac Neđeljko bio je u ratu do posljednjeg dana - rekao je Knindža pre izvesnog vremena za medije.

SRBIJA OVO JOŠ NIJE VIDELA Na koncertu Baje Malog Knindže u selu kod Sremske Mitrovice publike više od broja stanovnika!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading