POSTOJI SUMNJA DA JE ŠABANA NEKO PRATIO OD HOTELA DO AUTO-PUTA Supruga pevačevog vozača iznela nove detalje, traže se kamere!
Alo.rs/Dejan Briza

 

Ona je najpre iznela svoje razočarenje zbog činjenice da je Turčinu, Alsinu Leventu (26) koji je izazvao sudar, suđenje ponovo pomereno, ovoga puta za janauar naredne godine:

Foto: facebook

 

 

- Ja sam sada zaista ljuta, zvala sam sve redom pa sam došla i do glavnog sudije, a on mi je rekao da bi suđenje trebalo da bude u septembru ili oktobru. Sada sam baš opet šokirana što su pomerili suđenje, a posebno sam ljuta što su tu informaciju prvo dobili mediji, a ne porodice nastradalih. Ali, ne smem previše da se nerviram, ipak ja imam troje dece na koje moram da mislim i da ih pazim. Ja danas više nikome ne verujem, ni sudu, ni policiji. Ja sam odlučila da sa Državnog suda idem na Viši sud. Ja imam neke informacije koje želim da istražim. Neću nikoga da optužujem bez dokaza, ali ću zahtevati od javnih tužioca da istražuju - navodi supruga Šabanovog vozača koja tvrdi da je Turčin dao izjavu, zahvaljujući kojoj ga ne terete:

Foto: facebook

 

 

- Taj turčin je već dao izjavu, dobro je sve odglumio da mu je žao, a to je na njegovu radost, a na našu žalost. Ja sam tražila da se izuzmu sve kamere ispred hotela da ih ja pregledam, da se utvrdi da li je tu bilo još nekih sumnjivih automobila, da li je neko pratio Mirsadov auto? Mirsa je bio iskusan vozač i nikada nije pravio grešku. Iskreno govoreći za mog Mirsada i nema ko da se bori osim mene i njegove dece - navela je Ružica koja tvrdi da se redovno čuje sa Gordanom Šaulić koja je takođe očajna jer se suđenje odlaže, kao i da planira da na prvo ročište dođe sa celom porodicom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

BONUS VIDEO:

UJELA JE SINA ZA OBRAZ, SUTRADAN NAM SE POLICIJA POJAVILA NA VRATIMA Muž Tanje Savić izašao sa novim optužbama!

Komentari (1)

Loading