DANIJELA VRANJEŠ SAHRANILA SAMU SEBE! Posle ove fotografije pevačica nestala!
Foto: Youtube/Printscreen

Do nestanka, ona je živela veoma burnim životom, a njene pesme obožavali su mnogi.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

A sada su mnogi njen nestanak povezali sa jednom od poslednjih fotografija koju je objavila na svom profilu na Instagramu, a ispod koje je napisala:

- Jedna od mojih omiljnih.. in memorian (u znak sećanja).. - i stavila emotikon srca. 

Pevačica je stavila reči koje se koriste kada želimo da se podsetimo nečijeg lika i dela posle njegove smrti, a ovo je nasmejalo mnoge. Međutim, ako se uzme u obzir da Danijelu niko nije video dve godine, možda je ovim zaista aludirala na svoju smrt. 

Pevačici Danijeli Vranić mnogi su predviđali bogatu karijeru i velike uspehe. Bila je proglašena "kraljicom splavova", a na njene nastupe dolazili su brojni ljudi iz javnog života. Od Novaka Đokovića, preko najvećih balkanskih muzičkih zvezda, do brojnih političara i sportista. Prošle godine je u jednom intervjuu rekla kako se pesmom "Harfa", koju je objavila 2012. godine, oprostila od publike i javnog života. Prema nekim spekulacijama pevačica se vratila u rodno mesto Koceljeva u okolini Šapca, gde živi u porodičnoj kući.

BONUS VIDEO:

PLAĆA JOJ NA RUKE! MAJKA BRANI DARKA I TVRDI DA MARINI DAJE ALIMENTACIJU Branka Lazić otkriva u kakvim je odnosima s novom devojkom svog sina!

Komentari (0)

Loading