RASTA NAPUSTIO SRBIJU, A OD AVGUSTA DOBIJA NANOGICU Svi se pitaju da li će se vratiti na održavanje kazne?
Foto: Alo.rs

A mnogi su šokirani činjenicom da je Rasta od presude koja je doneta još u martu, umesto u pritvoru, vreme provodio uglavnom na najlepšim svetskim destinacijama.

RASTA NAPUSTIO SRBIJU, A OD AVGUSTA DOBIJA NANOGICU Svi se pitaju da li će se vratiti na održavanje kazne?

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Međutim, ono što je malo poznato je da je Đurić tek polovinom avgusta dobija nanogicu i počinje sa izdržavanjem kazne u kućnom pritvoru. On je izgleda odlučio da poslednje dane na slobodi pred robiju iskoristi kako bi uživao.

Ovoga puta reper je uslikan u Crnoj Gori gde provodi vreme s prijateljem, ali i nastupa s obzirom na to da neko vreme neće imati priliku za to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Inače, reper je nedavno otkrio i kada počinje da nosi nanogicu, kao i od čega će živeti tokom odsluženja kazne:

- Sredinom avgusta ću biti u kućnom pritvoru. Dobro sam organizovan, imam firme, vodim više stvari i imam mnogo obaveza i stvari za razmišljanje, tako da radno- zaključio je on za "Mondo".

BONUS VIDEO:

BRISALI SE NOVČANICAMA OD 500 EVRA Pojavio se snimak Đanija i Žene od sultana dok uzmaju papreni bakšiš

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gogi

28.07.2021 18:14

Kako je napustio zemlju? Svako ko je osudjen na vise od 4 maseci oduzima mu se pasos i ima zabranu izlaska iz zemlje cak ni sa lk ne moze preko granice. Ko mu je dozvolio i kako jer je u terminalu na svim prelazima. Ako je ovo istina onda nije dobro prema ostalima koji su dobili nanogicu. Ne uzimati im pasos .

Darko

28.07.2021 19:45

Rasta krasta. Strašno. Ovakvi dripci imaju pare. Užas. Ako vam se ponovi 1999. on nek ide da vam brani ovakvu državu. Ja ću pomoći okupacionim snagama.