SVI GLEDAJU U MIRKIN STOMAK I PITAJU SE GDE JE? Glumica prvi put u javnosti, a ušla je u šesti mesec
Foto: Youtube/Printscreen

S obzirom na to da je aktivna trudnica, Mirka se pojavila u emisiji "Amidži šou" večeras, a mnogi su bili u šoku kada je otkrila u kom je mesecu:

- Bila sam kod doktorke, ja sam sad u šestom, skoro sedmom mesecu. Skoro sam ušla u pekaru i radnica mi kaže "Šesto (dete), a?" - našalila se glumica u emisiji Amidži šou.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Glumica je nedavno govorila o trudnoći:

- Svaki put sam se porađala tamo gde je bio i Vujadin, pošto ne želimo da budemo razdvojeni. Relativno brzo ostvarilo nam se sve što smo hteli za našu porodicu, jer svaki put kad smo poželeli prinovu, to se maltene odmah i desilo, što je za današnje vreme privilegija. Nijedna trudnoća nas nije iznenadila - rekla je glumica.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Zanimljivo je da su deci vest o prinovi saopštili tek nedavno, jer nisu želeli da ih time opterete.

- Ćutali smo dok nismo bili sigurni da je sa bebom sve u redu. Klincima je često jezik brži od pameti i ponekad iz najbolje namere žele da podele nešto za šta možda nije pravi trenutak. Oduševili su se, svesni su da će njihov tim dobiti pojačanje. Mi smo praktično imali tri bebe koje su rasle zajedno, i oni sad jedva čekaju da dođe nova, a ja ću opet uživati u čistoti i mirisu neiskvarenog bića. Mislim da ću sada drugačije doživeti odnos s bebom jer sam i sama rasla sa decom - govorila je Mirka za Gloriju nedavno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading