ISEČENI SU NAJSTRAŠNIJI DELOVI EMISIJE: Takmičarka koja je pre pet  godina diskvalifikovana iz "Zvezda Granda" zbog Marije Šerifović, otkrila šta joj je pevačica uradila!
Foto: Printscreen/instagram

Dunja Popović pre pet godina takmičila se u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, ali je zbog verbalnog okršaja sa Marijom Šerifović diskvalifikovavana.

Printscreen Prva TV

 

 

Ona je sada progovorila o tome šta se dešavalo u emisiji i kako je došla u situaciju da bude izbačena:

– Nikome nije prijatno kada ga vezuju za bilo koji skandal, ali to je život, treba to prihvatiti tako kako jeste. Meni je pomalo smešno, zato što ja kao ličnost nisam intrigantna, vrlo sam mirna. Mada, možda se ne bi reklo po meni, ali zaista ne ulazim u konflikte sa bilo kim, ali sam ispala “mala od skandala”, ni kriva ni dužna – rekla je Dunja, a onda se osvrnula na trenutak kada je napustila scenu zbog, kako je navela, komentara od strane Marije Šerifović.

 

 

- Ja sam sama napustila scenu, nisu te uvrede bile samo od strane Marije, odnosno nije se ona lično meni obratila, već meni i kandidatkinji koja je stajala pored mene, ali jednostavno sve je to bilo vrlo degutantno i trebalo je to prekinuti na vreme, ali nije prekinuto, ja sam se samo okrenula i izašla samoinacijativno, nisam se ja upuštala u bilo kakve rasprave sa njima, niti bih, jer prosto oni su žiri, ja kandidat i to nikada ne bih sebi dozvolila, ali generalno ona je bila samo isprovocirana od strane drugog člana žirija. Ipak, to je za mene veliko iskustvo i ja se nisam pokajala, čujem se s kandidatima, dolaze na rođendane mog deteta – rekla je Dunja.

 

 

Pevačica tvrdi da određeni delovi te emisije nisu emitovani, kao i da se Marija Šerifović nakon svega pokajala.

– Taj deo nije pušten, i ja bih ga izbacila da sam urednik neke televizije. Na kraju je bilo da sam se ja naljutila zbg nekog nebitnog komentara. To je bilo nešto ličnije, ne želim to ni da ponovim, a kamoli na televiziji. Ona je htela u bekstejdžu da izgladi situaciju, ali nisam mogla u tom trenutku da pređem preko svega. Ona se pokajala, pukla je i rekla nešto što zaista nije želela – rekla je Dunja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Micika

08.09.2021 23:49

Sramota da jedna poznata pevacica takvog kalibra kao sto je Marija da dozvoli sebi da vredja tu decu koja su tu dosla.Za to je kriv Sasa Popovica jer je on dozvolio da se ta mlada deca vredjaju.Sram vas bilo sve pocev od Karleuše pa ostalih.