SANJA MARINKOVIĆ SE BRANI OD OPTUŽBI ZA RASIZAM I UVREDE NA RAČUN ŽENA Niste pročitali sve što sam objavila!
Foto: Printscreen/instagram

Marinkovićke je, naime, danas objavila fotografiju dve Afroamerikanke uz rečenicu:

Printscreen

 

 

- I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala lavinu negativnih komentara.

Tim povodom pozvali smo je za komentar:

- Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim - rekla je Sanja i dodatno objasnila:

Printscreen

 

- Neko je uzeo samo jedan stori, a ne tri u nizu u kojem pominjem da je lepota u oku posmatrača i da se divim njihovoj energiji. Pogrešno i površno protumačeno, nažalost - smatra Marinkovićeva.

Ipak, ona ima poruku za žene da vode računa o ishrani.

- A inače bih volela da su mlade žene umerene u ishrani, treninzima i da je naročito u ovo vreme važno da vodimo računa o svom zdravlju a gojaznost svi znamo je okidač za mnoge bolesti među mladima naročito.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mama

27.07.2021 17:09

Hm... ton, intonacija ponasanje sve jako iritantno. Pitanja gostima na nivou "izgubljene" srednjoskolke kojoj je sve istivremeno i smesno i tragicno. Mozda gospodja ima neki kapacitet, a i ako ga ima onda treba da je tamo negde iza da se ne cuje i nevidi. Jos jedna koja feminizam shvata kao Vesna Dedic.