HIT PRIČA, URAGANKE DOBILE NASLEDNICE Pogledajte kako izgledaju tinejdžerke koje se od danas zovu "Hurricane Junior"
AP/Peter Dejong

Atraktivne Uraganke Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić dobile su naslednice, članice grupe "Hurricane Junior".

- Nakon brzog uspeha grupe Hurricane na balkanskoj estradnoj sceni, shvatili smo da ne možemo stići i ispuniti želje svim generacijama u kojoj naročito dominira mlađa publika. Hurricane tim je došao na ideju da proširi svoju familiju sa novom grupom koju čine devojčice od 15 do 18 godina i koje će pevati pesme samo za mlađe generacije. To će biti jedinstvena prilika da odrastaju sa svojim idolima sličnih godina što je i cilj osnivanja ove grupe. Grupu čine Bojana Radovanović, Milica Runjo, Jovana Radić i Lara Grbić sa iskustvom u muzičkom svetu preko dečijih festivala i takmičenja. Premijera pesama zakazana je za danas - rekli su nam iz menadžmenta ove grupe.

HIT PRIČA, URAGANKE DOBILE NASLEDNICE Pogledajte kako izgledaju tinejdžerke koje se od danas zovu

Promo

 

Ove mlade devojke nisu krile uzbuđenje.

- Uzbuđene smo jako. Kreće jedno novo poglavlje u našim životima i karijerama za koje čvrsto verujemo da će imati puno uspeha. Nadamo se pozitivnim i lepim reakcijama jer smo se trudile uz pomoć našeg tima da budemo što bolje. Daćemo sve od sebe da po uspehu, radu i trudu budemo naslednice naših starijih članica Hurricane grupe - rekle su za "Blic".

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM Sanja Vučić raširila noge, sevnulo više od planiranog, a pokazala i intimnu "frizuricu" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading