RASISTA, VREĐA ŽENE, PUNA KOMPLEKSA Sanja Marinković sramnom objavom razbesnela Srbiju! (VIDEO)
Youtube/Printscreen

Sanja Marinković trenutno letuje u Turskoj, a tamo je posetila akva park. Međutim, umesto uživanja u vodi, sa svojim pratiocima podelila je snimak na kome se nalaze jedna Afroamerikanka i njene drugarice. Preko snimka stavila je osuđujući komentar na račun kilaže.

Foto: Printscreen/instagram

 

I posle ti Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala lavinu komentara.

Printscreen

 

Ovaj video razbesneo je korisnike Tvitera.

Printscreen

 

 

"Zbog idiota poput nje mnoge devojke imaju komplekse", "Kako čudan način da kaže da je rasista", "Nije svakom lepo da izgleda ko kokoška, koliko je nepristojno ovako slikati užas", "Možda je nekom lepo tako da izgleda sta nju briga užas", "Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže nmg da verujem da ne umete da se ponašate" - samo su neki od komentara besnih tviteraša.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Rada

27.07.2021 12:34

Bezobrazno s tvoje strane, one uvek mogu da smrsaju ali ti ces uvek biti "manje lepa".postoji i rec ruzna ali necu to da kazem iz pristojnosti.

Slavica Krsmanovic,glumica

27.07.2021 22:21

Pa i jesu ko trokrilni sifonjeri i to je komentarisano . Sanja ko venera si i inspiracija za malo posustale . A vi sto komentarisete izvrnuto cimni te se malo iz fotelje . Zdravije je i LEPSE .

XXL

28.07.2021 23:42

Džabe ne može, a i nikada nije mogla da sakrije komplex nedostatka 🧠❗ 😳🤔❗