MARINA POBESNELA NA DARKOVU NOVU DEVOJKU! Barbara ne prestaje da provocira, usledila nova tužba!
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić nakon što se rastao sa Marinom Gagić, uplovio je u vezu sa Barabarom Bobak. Međutim, pevačeva nova izabranica koristi svaku priliku kako bi podbola njegovu bivšu. Kap koja je prelila čašu bila je ta kada je Barbara izjavila da je mali Aleksej zove "mama", zbog čega je Gagićeva rešila da sve reši na sudu.

Foto: Printscreen/instagram

 
MARINA POBESNELA NA DARKOVU NOVU DEVOJKU! Barbara ne prestaje da provocira, usledila nova tužba!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Marina je poludela kada je videla šta sve Barbara izjavljuje o njoj. Nije mogla da izdrži, pa je pozvala i Darka i rekla mu da očekuje da je zaštiti kao majku njegovog sina i da ne sme da dozvoljava da je bilo ko proziva. Darko joj je na to rekao da nije upućen i da će svakako proveriti o čemu se radi. Međutim, Barbara je nastavljala po starom, a on nije reagovao. Marina mu je zato i poslala poruku i rekla da ga je tužila i da će na sudu da reše sve za alimentaciju i starateljstvo. Nervni slom je doživela kada je Barbara izjavila za medije da je Aleksej zove mama - priča izvor.

Inače, Marina se udružila sa Anom Sević, Lazićevom bivšom suprugom i molila je za pomoć jer navodno niti viđa njihovog sina niti daje novac za njihovo izdržavanje.

- Marina se rasplakala tokom razgovora sa Sevićevom. Pevačica joj je rekla da se ne sekira, jer će joj pomoći savetima. Objasnila joj je da mora odmah da pozove advokata i otpočne proces protiv Darka. Marina joj je tražila broj advokata koji je nju zastupao, jer zna da ga je ona dobila na sudu. Ana joj je odmah poslala broj - kaže dobro obavešten izvor.

- Gagićeva nije znala kome da se obrati, samo joj je Ana pala na pamet. Požalila se da Darko mesecima ne viđa sina Alekseja, da joj se ne javlja na telefon, niti šalje novac za njegovo izdržavanje - dodaje pomenuti izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading