NATAŠA SE VRATILA NA MESTO GDE SE UDALA ZA LUKU Pevačica otkrila zbog čega je otišla tamo gde su se upoznali!
Foto: Printscreen/instagram

Oni su tada okupili prijatelje i na plaži se venčali, a potom to proslavili žurkom.

e-stock/M. Rafailović

 

 

Ipak, njihov brak je nakon godinu dana okončan, kada je Bekvalčeva optužila Lazukića za nasilje u porodici.

A kako su se upoznali, Nataša je jednom prilikom sama otkrila. Ona je ispričala da je Luku prvi put videla na Ibici dok je još bila u braku sa Ljubom Jovanovićem, a da su se kasnije sreli u Beogradu:

- Mogu sad da kažem da sam ga upoznala posle razvoda, ali ne. Ponovo smo se videli nekoliko nedelja pre razvoda. Upoznali smo se pre šest godina u Španiji, i to na jedan jako smešan i čudan način. Bili smo na nekoj super plaži. Specifičnog je izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Pošto sam bila sa svojom sestrom, počela sam da ga ogovaram. Oni su sedeli blizu našeg stola - pričala je Nataša Bekvalac u emisiji "Amidži šou".

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Da bih ga malo bliže videla, prošetala sam do tog stola. Čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Bio je super parti, imali smo i nekoliko pića. Kako smo se svi vraćali sa tog partija, njih trojica su bili ispred nas. Kristina i ja smo komentarisali, ja sam bila malo slobodnija u komentarima. Znate već kako žene kad su same, kad ih niko ne gleda, mogu da časte - ja bih ovo, pa bi ono... Samo sam videla da se on kreće koracima unazad, da se okreće prema meni i kaže "To nije nikakav problem" - rekla je Nataša i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Ja sam onda na nagovor Kristine stupila u kontakt sa njim. Kao ima neki što je nadmen, pa treba da se dogovorim sa njim da Kristina kod njega izlaže robu. I ja sad tu sedim i očekujem nekog za koga sam mislila da je gej, pretpostavljala sam da je gej, ali on ne da nije, nego je to taj moj Luka sa Ibice. Tada smo malo propričali i ja sam znala da ako ta hemija može opet da mi se desi, to znači da meni nije dobro tu gde jesam - ispričala je tada pevačica koja se kasnije udala za Luku na Ibici.

Sada, posle četiri godine od venčanja i tri godine od nemilog događaja zbog kog su se Luka i ona razveli, Nataša je sa drugaricama i poslovnim saradnicima otputovala na Ibicu kako bi snimila spot. Pevačica je jutros objavila fotografije navodeći da je u potrazi za najlepim kadrovima.

BONUS VIDEO:

BILI SMO U KONTAKTU Rasta napokon otkrio kako je sve počelo s Natašom!

Komentari (0)

Loading