LUKSUZ NA SVE STRANE! Muž poznate voditeljke iskeširao preko 5.000 evra za šampanjce i slavlje povodom rođendana, a gala proslava ostavlja bez teksta (VIDEO)
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Suprug Nikoline Pišek, istoričar umetnosti Vidoje Ristović, ovog vikenda slavio je rođendan. I to gala rođendan.

Kako saznajemo, ovaj njemu važan dan slavio je u muškom društvu, pa i bez supruge Nikoline, a slavlje je upriličeno u jednom restoranu na Dorćolu.

- Više od dvadesetak ljudi prisustovalao je slavlju. Čitavu noć su se veselili, a za tih nekoliko sati popili su 22 boce šampanjca „Dom Perignon“. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a di-džej je Vidoju u nekoliko navrata puštao pesme po želji - priča izvor za gorepomenuti list sa lica mesta.

 

Inače, jedna boca pomenutog šampanjca u lokalu gde je slavio košta oko 30.000 dinara, što znači da je Ristović samo na ovo piće potrošio 660.000 dinara. Pored toga, račun je bio veći jer su gosti jeli azijske specijalitete.

 

Na fotografijama koje je Ristović objavio na društvenim mrežama, može se videti da se rođendanska ekipa sjajno provela.

 

 

- Kad ti u restoranu puštaju Lepu Brenu , a ti sa dragim ljudima oko sebe - napisao je istoričar umestnosti ispod fotografije.

Jutro nakon slavlja, Vidoje je privatnim avionom otputovao za Hrvatsku, gde su ga na ostrvu Korčula čekale ćerke Una Sofija i Hana, kao i supruga Nikolina. Zajedno sa članovima porodice Vidoje je oduvao svećice sa rođendanske torte.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jana

26.07.2021 19:32

Nisam znala da se od istorije umetnosti zarađuje toliko mnogo novca