NISAM MOGLA DA MU SAOPŠTIM DA MU JE OSTALO JOŠ DVA MESECA! Sanja Marinković nikad iskrenije o tragediji koja je obeležila njen život
Youtube/Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković još jednom se i teška srca osvrnula na veliki gubitak, koji ju je zadesio krajem prošle godine. Otac, koji je uvek bio tu za nju i brata i pružao im veliku podršku u svemu, preminuo je krajem prošle godine posle kraće, ali teške bolesti. Kako je istakla kao gošća „Premijere Vikend specijala”, nema kojoj klinici nisu bili pisali, ali leka nažalost nije bilo. Ova rana je i dalje boli, a kako kaže, nikad neće zarasti i to mesto u njenom srcu niko neće moći da popuni.

Postoje rane koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata, ali ne želim time da obeležim ovaj intervju… To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to se desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan… - ispričala je Sanja.

NISAM MOGLA DA MU SAOPŠTIM DA MU JE OSTALO JOŠ DVA MESECA! Sanja Marinković nikad iskrenije o tragediji koja je obeležila njen život

Printscreen

 

- Moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tata bio tu. Ne postoji klinika kojoj nismo posali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo - zaključila je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading