IZNAJMILA JE BROD I PRIVATNU PLAŽU SAMO ZA SEBE! Isplivali svi detalji Cecinog i Anastasijinog letovanja u Crnoj Gori, a na ovome je posebno insistirala
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danima se nalazi u Crnoj Gori, a sada su izvori bliski Ceci otkrili kako i sa kim, navodno,provodi, vreme dok je tamo.

- Ceca je u Crnu Goru otišla zbog nastupa, ali i da bi napravila predah od svakodnevnih obaveza i malo odmorila. Poznato je da folk diva poseduje vilu na Kipru koja joj pruža udobnost i privatnost, pa ne čudi što je upravo tu lokaciju birala da se opusti sa porodicom i u Crnoj Gori nije letovala godinama. Ipak, kako je ovog puta otišla u Budvu zbog nastupa, rešila je da povede prijatelje pa da i uživaju par dana, spoje lepo i korisno, a na privatnosti je insistirala i ovog puta - otkriva izvor i dodaje:

- Anastasiji se ideja dopala, a Ceca nije krila oduševljenje što će imati slobodno vreme koje će provesti samo sa ćerkom. Poznato je koliko su bliske, tako da im je ovo putovanje dobrodošlo. Folk diva je zarad privatnosti iznajmila jednu privatnu plažu u Budvi, pridružili su im se prijatelji, među kojima je i pevačica Marina Visković. Kiša im nije pokvarila lepo vreme, svi su bili sjajno raspoloženi, a nemoguće je odlučiti ko izgleda bolje u kupaćem, majka ili ćerka. Obe su zgodne i negovane, vidi se da su i tokom pandemije vodile računa o treninzima i ishrani - otkriva izvor.

Foto: Alo.rs

 

Ceca je rešila i da iznenadi sve, pa je jedan dan iznajmila brod i organizovala krstarenje.

- Ovaj odmor su organizovali tako da sve podrede svom užitku. Ceca je došla na ideju da iznajmi brod za družinu, naravno da su to svi odmah prihvatili. S obzirom na to da su ovih par dana sjajno proveli, ne bi čudilo da Ražnatovićeva ponovo odluči da odmor provede baš u Crnoj Gori - zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading