DOŽIVELA SAM MNOGO EKSTREMNIJE STVARI OD KORONE Nataša Bekvalac progovorila o Rasti i najtežim životnim iskušenjima! (VIDEO)
Foto: Estock

Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da je u životu doživela dosta turbulentnih situacija ali je, kako je ispričala za Alo!, odavno naučila da se nosi sa stresom. Zgodna Nata je otkrila i na koji način održava vitku liniju, ali i zbog čega joj ćerke Hana i Katja ne nedostaju kada radi.

DOŽIVELA SAM MNOGO EKSTREMNIJE STVARI OD KORONE Nataša Bekvalac progovorila o Rasti i najtežim životnim iskušenjima! (VIDEO)

Foto: ATA Images

 

- Ja sam generalno spremna na stres. Tako sam napravljena i takav mi je život - počela je iskreno razgovor Nataša i dodala da je, za razliku od mnogih, uspela da sačuva duševni mir tokom pandemije koronavirusa.

- Cela situacija izazvana koronom nije bila tako ekstremna za mene jer sam doživljavala mnogo ekstremnije stvari u privatnom životu - rekla je ona. Osim toga, Nata je otkrila da u poslednje vreme dosta trenira, ali i da uspeva da održi vitku liniju jer se pridržava stroge dijete.

- Teško mi je da održavam figuru, iskrena da budem. Volim da uživam u životu i svim blagodetima života, uključujući i hranu - priznala je mala plava, pa otkrila tajnu vitke linije:

DOŽIVELA SAM MNOGO EKSTREMNIJE STVARI OD KORONE Nataša Bekvalac progovorila o Rasti i najtežim životnim iskušenjima! (VIDEO)

Foto: ATA Images

 

 

- Oskudevam u hrani i mnogo vežbam, tako uspevam da budem fit - rekla je Nataša, koja ne krije da joj je nedostajalo druženje sa publikom.

- Ljudi oduvek cene stvari tek kada ih izgube, isto je i sa nastupima. Nakon pauze sada je sve ljubavnije i emotivnije, dobijam mnogo ljubavi na sceni - rekla je ona i otkrila zbog čega joj ćerke ne nedostaju kada radi.

- Nije mi teško da se odvajam od dece kada nastupam jer sam tokom nedelje s njima kod kuće. Vikend koji ne provodim s njima nam ništa ne remeti - rekla je novosadska barbika.

 Rasta: Nataša je žena ratnik

Reper Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac snimili su duet „Iz daleka“, a reč je o brzoj ljubavnoj pesmi. Popularni reper otkrio je kako je izgledala saradnja sa Natašom, koju je nazvao ženom ratnicom.

- Naša pesma je tri minuta čiste umetnosti, energije i ljubavi. Nataša nije pevačica, nije izvođač, ona je žena ratnik i bila mi je čast da radim s njom - napisao je Rasta na svom Instagramu, dok je Bekvalčeva bila nešto opširnija.

- Dobrodošli u naš crno-beli svet. Za mene je ovo veliki izazov, zaigrala sam na potpuno novom terenu i igrala najbolje što umem. Upoznala sam sva svoja lica, sa njima sedim za stolom. A sa druge strane stola, oni. Crni. Deluje robusno i hladno, ali... Ništa nije kao što izgleda... Sedite za naš sto, zažmurite i budite ono što jeste. Ovde nema straha. Niko vas neće osuditi, niko u vas neće prstom uperiti. Jer ovde važi samo jedno pravilo... sloboda i  ljubav...- napisala je Nataša pred promociju pesme „Iz daleka“.

BONUS VIDEO:

CECA ZAPALILA INTERNET, OBJAVILA FOTKU I SVI SE PITAJU DA LI NOSI DONJI VEŠ Pevačici vetar pomerio haljinu, a evo šta se vidi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading