ANĐELE, SETIMO TE SE SVAKOG DANA Rada rasplakala sve objavom o misici koja je preminula od raka!
Foto: Youtube/Printscreen

Hrabra devojka dospela je u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi. Ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji.

Foto: Alo/printscreen

 

 

Delovalo je kao da će Dijana uspeti da pobedi bolest, ali je ona 22. jula 2019. godine preminula.

Među njenim prijatlejicama bila je i popularna pevačica Radmila Manojlović koja se danas prisetila godišnjice njene smrti i objavila reči koje su njeni fanovi posvetili preminuloj misici:

- Anđele, ne samo danas, ne samo na ovaj datum. Datum koji nikako nismo želeli da nam bude obeležen na ovaj način.. Setimo te se svakog dana. I evo posle dve godine, i dalje ne znamo na koji način da se pomirimo da nas neće više dočekati tvoj osmijeh, tvoja divna slika, tvoja energija, ljubav koju si pružala svima nama, reči kojima ćemo svi da gledamo na život u lepšem smislu. Ali ostavila si trag u svakome ko te poznavao na bilo koji način. Baš trag kakav si želela. A to je da nikad ne posustajemo koliko god tereta da padne na naša leđa. Ni ti nisi izgubila svoju borbu, ti si je izborila. Do kraja. Ali Bogu je jednostavno nedostajao gore neko takav. I otišla si, na neko lepše mesto, tamo gde nema bola, nema ničega što će da te mori. Svi ćemo tamo, jednom. A do tada ti nas čuvaj, čuvaj svoje najmilije, tu si u svakom njihovom treptaju, svakom dahu. Najlepša ružo, otišle su tvoje latice ali ovdje nikad nisu izgubile miris - napisali su radini fanovi, a pevačica je bila dirnuta ovim.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Inače, Dijana je bila i devojka Stefana Karića koji je sad u vezi sa bivšom učesnicom "Zadruge", Jovanom Ljubisavljević. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

BONUS VIDEO:

LJUPKA IDE NA POLIGRAF JER TVRDI DA JOJ JE SIMKE TIPOVAO STAN, A SADA SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Ako se utvrdi da je moj sin razbojnik, neka mu sude!

Komentari (0)

Loading